La Liga startar igen 11 juni 2020

Efter lättnader från spanska regeringen ser det nu ut som att La Liga startar igen den 11 juni med Sevilladerbyt Sevilla – Betis. Den och alla matcher i Spanska liga tabellen kan du se via live stream hos Bet365

Matchspelet är inte spikat ännu men lagen har börjat träna igen så det ser ljust ut för en omstart av La Liga. Dock kommer spelet att till en början att ske utan publik.

Startar la liga igen

La liga startar igen med omgång 28

La Liga blev pausad pga coronapandemin i mitten på mars inför omgång 28. Det återstår alltså 10 omgångar innan en mästare kan koras i Spanien. Så här såg omgången ut som pausades:

Real Madrid – Eibar
Leganés – Valladolid
Valencia – Levante
Mallorca – FC Barcelona
Celta de Vigo – Villarreal
Espanyol – Alavés
Real Sociedad – Osasuna
Athletic Bilbao – Atlético Madrid
Granada – Getafe
Sevilla – Real Betis

Exakta speldatum är inte satta ännu men tanken är att första matchen som ska spelas är Sevilla – Real Betis den 11 juni. Ett Sevilladerby blir första matchen är tanken.

Speltips LaLiga – Vem vinner titeln

Om vi tittar i tabellen så skiljer det 2 poäng mellan Barcelona i topp och Real Madrid som skuggar på andraplatsen. Det är rimligt att tro att det står mellan dessa båda giganter. Båda el clasico är spelade så nu gäller det vem som spelar bäst mot det övriga motståndet. Ser man till spelschemat så har Barcelona ett något svårare schema på pappret. Det kan öppna för Real Madrid att ta titeln. Vårt speltips blir att Real Madrid vinner La Liga

Bästa odds Vinnare La Liga

Barcelona bästa odds 1,62 hos William Hill
Real Madrid bästa odds 2,20 hos William Hill
Atletico Madrid bästa odds 150,0 hos William Hill

Live Stream La Liga 2020

Bet365 har i normala fall ett gigantiskt utbud av live sport via sin livestreamingtjänst. men nu när de flesta sportevenemang har varit uppskjutna är det bra att de återigen kan erbjuda live fotboll igen i och med free live stream av La Liga. Det är en del villkor du bör känna till vad gäller live streaming från Bet365.

  • Du behöver ha pengar på kontot för att se live streaming.
  • Du kan även spela på matchen samtidigt som du ser på den.
  • Till Bet365

*För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 190,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *