Live stream El Clasico 1 mars 2020

Vi kan tipsa om att du kan se live stream El Clasico söndag den 1 mars mellan Real Madrid och Barcelona från Bet365.

Matchen startar kl 21:00 och spelas på Santiago Bernabeu. Missa inte 888Sports superodds på matchen – Real 12 ggr och Barca 17 ggr pengarna.

ERBJUDANDE:  Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Live stream El Clasico 1 mars 2020

Det är dags för ett glödhet El Clasico mellan giganterna inom spansk fotboll. Det är ettan mot tvåan i La Liga som möts och du kan se matchen via live stream från Bet365. För att kunna se matchen behöver du ett spelkonto med pengar på hos Bet365. Har du det så ser du El Clasico via live stream på din dator. Har du inget konto får du just nu ett bra välkomsterbjudande på spelkrediter upp till 1250 kr. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips El Clasico 1 mars 2020

Om vi tittar på förutsättningarna för El Clasico på söndag är det en match som definitivt kan avgöra ligan. Barcelona ligger bara 2 poäng före Real Madrid i tabellen och kan vid vinst öka det avståndet till 5 poäng. Skulle däremot Real vinna så tar de över serieledningen. Barcelona har lite kris i anfallet då både Suarez och Dembele är långtidskadade och har fått dispens att köpa in Leganes Martin Braithwait. Men Messi är i form och blir livsfarlig.

Real Madrid laguppställning

Enda frågetecknet i Reals laguppställning är Hazard som har varit långtidsskadad och kanske kan han vara med till helgen. som har dragit på sig en skada. Annars har tränaren en full trupp att välja från. Vi tippar på denna laguppställning i El Clasico:
Real Madrid laguppställning 4-3-2-1
MV: Courtois
HB: Carvajal, MB: Varane, MB Ramos, VB Mendy
CM: Valverde, Casemiro, Kroos
OM: Modric, Isco
CF: Benzema

live stream el clasico

Barcelona laguppställning i El Clasico

Ernesto Valverde har lite fler skador att handskas med i truppen. Man saknar Suarez, Dembele i anfallet och Ze Roberto och alba i försvaret. I övrigt har Barcelona en skadefri trupp. Vi tror att de väljer följande uppställning i El Clasico:
Barcelona laguppställning 4-3-1-2
MV: Ter Stegen
HB: Semedo, MB: Lenglet, MB Pique, VB Firpp
CM: Artur, Busquets, Rakitic
HY: Messi, CF: Suarez, VY: Dembele

Vårt speltips blir att Real Madrid vinner i kraft av hemmaplan och tar över serieledningen.

Bästa odds El Clasico 1 mars 2020

Om vi tittar på oddsen så är det liten fördel till hemmalaget Real Madrid.
1 bästa odds 2,25 hos Unibet
X bästa odds 3,75 hos Betsson
2 bästa odds 3,10 hos Betsson

Fler odds hittar du i vår oddsjämförelse :

888sport superodds el clasico

888Sport med Superodds på El clasico

888Sport har laddat med ett riktigt superodds på årets första El Clasico. Nya spelare får 12 ggr pengarna på att Real Madrid vinner och hela 17 ggr pengarna på att Barcelona vinner. Du kan satsa max 50 kr till dessa fantastiska odds. Erbjudandet är exklusivt för nya spelare via vår kampanjlänk nedan.

Till 888sport

Bet365 välkomstbonus på sport

Bet365 har uppdaterat sin oddsbonus så att nya kunder får hela 1250 kr i spelkrediter. Bonusen kan precis som innan spelas till så låga odds som 1.20. Maximal bonus får man vid en insättning på 1250 kr eller mer! 18+. Regler och villkor gäller.

Till Bet365 för fullständiga villkor.

När spelas El Clasico 2020?

Matchen mellan Real Madrid -Barcelona spelas söndag den 1 mars kl 21:00. Du kan se matchen live via Bet365.

Hur kan jag se live stream El Clasico 1 mars 2020?

Surfa in på Bet365.com och logga in. Klicka in på live streaming och börja se matchen mellan Real Madrid – Barcelona. För att kunna se matchen behöver du ha pengar på ditt spelkonto. Har du inget konto får du just nu upp till 1250 kr i spelkrediter vid din första insättning.

Vem vinner El Clasico 2020?

Matchen mellan Real Madrid och Barcelona är jämn men vårt speltips är att Real Madrid vinner i kraft av hemmaplan. Till bästa odds 12 ggr penganra hos 888sport.