Speltips Malta – Sverige 12 okt 2019

Vi ger dig ett Speltips Malta – Sverige i EM-kvalets sjunde omgång, matchen spelas på lördag kväll den 12 oktober kl 20:45.

Vi ger dig bästa odds, speltips, laguppställningar och statistik i denna viktiga EM-kvalmatch.

Missa inte att nya spelare får 1000 kr i ny bonus hos Hajper

Speltips Malta - Sverige EM-Kval

Speltips Malta – Sverige 12 okt 2019

Sverige möter Malta på bortaplan i en mycket viktig kvalmatch till EM 2020. Malta återfinns på 179:e plats i Fifas världsranking, men har med jämna mellanrum ställt till problem för bra lag på sin hemmaplan. När lagen möttes på Friends arena i juni 2019 vann Sverige enkelt med 3-0.

Sverige:

Sverige som är på 18:e plats i världsrankingen har inte visat upp samma fina spel som man hade i VM 2018 och det senaste har spelet sett lite krampaktigt ut. I EM kvalet har man ändå tagit de poäng som förväntats av dem, men inte mer. Nu väntar ett landslag som Sverige ska slå alla dagar i veckan. Vi har bättre spelare på alla positioner och även om spelet just nu inte stämmer till 100% så vinner vi en match som denna!

Malta:

Malta är ett landslag som då och då överraskar bättre motståndare. Här finns i princip inga utlandsproffs utan nästan alla spelar i den maltesiska ligan. Dock finns något enstaka undantag och en av dessa är Luke Gambin som spelar i engelska divison 2 klubben Colchester. Där var han nyligen var med och slog ut storlaget Tottenham ut ligacupen. Malta skulle stå för en liknande skäll om man lyckade ta poäng mot Sverige i EM kvalet. Men det gör de inte!

Vårt Speltips Malta – Sverige 2
Sverige är storfavoriter och får vårt tips alla dagar i veckan och med tanke på att det är bortaplan får vi ändå ett fint odds.

Bästa odds för 2 hittar vi med 1,08 i odds hos Unibet.

Övriga odds hittar ni nedan.

Laguppställningar Malta – Sverige

Vi tror på följande uppställning för Sverige mot Malta
Sverige Startelva 4-4-2
MV: Olsen
HB: Lustig, MB: Granqvist, MB: Lindelöf VB: Bengtsson
HM: Larsson, CM: Ekdal, CM: Olsson, HM: Forsberg
FW: Quaison FW: Berg

I backlinjen saknas skadade Pontus Jansson som ersätts i truppen med Djurgårdens Marcus Danielsson. Även Oscar Levicki utgår pga skada och ersätts av Alexander Fransson. Inga av dessa var dock tilltänkta till startelvan.

comeon 2019

Få en Sverigehalsduk hos Comeon

Comeon har en ny oddsbonus till alla nya spelare. Få 400% bonus upp till 400 kr samt en Sverigehalsduk. Det betyder att alla som sätter in 100 kr har totalt 500 kr att spela med och får en Sverigehalsduk. Erbjudandet gäller till den 16 oktober 2019!

Till Comeon

Hajper fortsätter med 1000 kr i oddsbonus

Hajper har förlängt sin oddsbonus till den 16 oktober 2019 så passa på! Nu kan nya kunder få en bra välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Du kan också välja att spela med din bonus i casinot. Mer info om Hajper bonus hittar du här.

Till Hajper

Speltips Malta - Sverige

Livestream av EM kval och landskamper

Unibet har en mängd bra EM kvalmatcher och träningslandskamper i sitt livestream utbud. Bl a ser du landskampen mellan Brasilien – Senegal i deras enorma livestream utbud. Dessutom väntar 100% upp till 2000 kr i oddsbonus till alla nya spelare.

Till Unibet