Speltips Man Utd – Leicester 14 Sept 2019

Vi ger dig ett speltips på Man Utd – Leicester i Premier League, matchen spelas på lördag den 14 september kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att nya spelare får 100% bonus upp till 2500 kr hos Snabbare

Speltips Man Utd - Leicester 14 Sept 2019

Speltips Man Utd – Leicester 14 Sept 2019

En snabb titt på Premier League tabellen säger att Leicester är på en tredje plats i ligan med 8 poäng på 4 matcher. Man Utd har haft det jobbigare och har endast tagit 5 poäng på sina 4 matcher och återfinns på en åttondeplats i ligan.

Manchester United:

Man Utd inledde ligaspelet strålande genom att krossa Chelsea på hemmaplan med 4-0. Därefter har det mesta gått fel. Endast två poäng har det blivit på de tre senaste matcherna. Skall man vara med och slåss om en Champions League plats i år måste spelet börja stämma omgående. Det finns dock en hel del som talar för United seger mot just Leicester. Statistiskt är de ett lag som Man Utd normalt sett har lätt för och det syns tydligt om vi tittar på de senaste årens möten.

manutd-leicester-stats

Leicester:

Leicester har startat årets ligasäsong på ett strålande sätt och är obesegrade efter fyra omgångar. I senaste matchen hemmaslog man Bournemouth med 3-1 efter två mål av Jamie Vardy som visat fin form. Nu väntar dock betydligt svårare motstånd när man skall till Old Trafford och möta ett storlag i desperat behov av poäng. Detta är även första gången som Harry Maguire ställs mot sitt gamla lag. Vi tror dock att Leicester fina svit i årets liga slutar här.

Vårt Speltips Man Utd – Leicester 1
United har ett klart övertag på Leicester i statistiken och vi tror att det visar sig tydligt på Old Trafford!

Bästa odds för 1 hittar vi med 1,81 i odds hos Betsson.

Övriga odds hittar ni i nedan.

Snabbare nu med 2500 kr i oddsbonus

Snabbare har precis lanserat en oddsbonus till alla nya spelare. 100% upp till 2500 kr väntar till alla som väljer att spela hos Snabbare. Mer info om Snabbare oddsbonus hittar du här.

Till Snabbare

Man utd leicester förhöjt odds

Förhöjt odds på Man Utd – Leicester hos 888Sport

888Sport ger alla sina nya spelare ett förhöjt odds på matchen mellan Man Utd – Leicester på lördag kl 16:00. Tror du på att Manchester United så får du 9 ggr pengarna och på Leicester får du 34 ggr pengarna. Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ditt val. Till 888Sport