Odds på bästa målskytt i EM 2024

Här hittar ni odds på bästa målskytt i EM 2024 samt ett speltips på vem vi tror kommer att vinna Ems skytteliga och vinna Golden Boot under europamästerskapen i sommar. EM spelas i Tyskland mellan 14 juni till 14 juli och bästa målskytt kan man spela på inför EM samt ända fram till finalen.

Odds på bästa målskytt i EM 2024

Odds på bästa målskytt i EM 2024

Här är odds på bästa målskytt i EM 2024 från vår oddsjämförelse.

Kylian Mbappe bästa odds 5.00 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 5.50 hos Unibet
Christiano Ronaldo bästa odds 12.0 hos Bet365
Jude Bellingham bästa odds 14.0 hos Bet365
Oliver Giroud bästa odds 20.0 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 20.0 hos Bet365
Antoine Griezmann bästa odds 25.0 hos Bet365
Bukayo Saka bästa odds 28.0 hos Bet365

Favoriter att vinna EMs skytteliga

Vi ska titta lite på de spelare som har störst chans att vinna EMs skytteliga och det är framförallt fyra namn som spelbolagen har plockat fram som tänkbara vinnare och det är: Kylian Mbappe, Harry Kane, Christiano Ronaldo och Romelu Lukaku. Vi ska titta lite extra på just dessa spelare. Längst ner hittar ni även några utmanare.

Kylian Mbappe

Kylian Mbappe är spelbolagens stora favorit och kanske den bäste fotbollsspelaren i EM. I EM kvalet gjorde han 9 mål på 8 matcher och är Frankrikes självklara målskytt. Mbappe vann VMs skytteliga och det finns mycket som talar för att han gör det igen.

Harry Kane

Harry Kane har även han stora chanser att vinna EMs skytteliga. I kvalet gjorde han 8 mål på 8 matcher varav fyra av dessa mål var straffar. England har en ganska lätt grupp och det kommer troligtvis bli många mål i gruppspelet. Men England har flera andra offensiva spelare i laget och Kane har ibland fått en lite mer defensiv roll i landslaget som kan hindra honom från att vinna skytteligan. Men han har haft en bra säsong i Bayern där han har öst in mål så han kommer oavsett vara med i toppen.

Christiano Ronaldo

Som vanligt är Christiano Ronaldo med på spelbolagens topplistor över EMs Top Scorer. Han gjorde 10 mål på 9 matcher i EM kvalet och det visar hur viktig han fortfarande är för sitt Portugal. Förra EM vann Ronaldo skytteligan med sina 5 mål. Dock är han inte lika vass längre kan vi tycka och frågan är om han kan vinna EMs skytteliga igen. Det som trots allt talar för honom är att Portugal har en enkel grupp och troligtvis kommer ösa in mål i gruppspelet.

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku var EM kvalets bästa målskytt där han gjorde 14 mål på 8 matcher och endast en av dessa var på straff. Detta innebar att han gjorde ett mål var 43:e minut i kvalet. Det är minst sagt imponerande. Lägg därtill att Belgien spelade bra under EM kvalet och kommer troligtvis gå långt i turneringen. I guppen fick Belgien lag som Rumänien och Slovakien vilket gör att Lukaku mycket väl kan vinna EMs skytteliga.

Övriga Top Scorer kandidater i EM

Övriga Top Scorer kandidater i EM

Men vi vill även nämna andra heta kandidater lite kort som spelbolagen tror har en chans att bli ”Top Scorer” i EM och vinna Golden Boot. Vi vill lyfta fram Memphis Depay som är Hollands stora målskytt och om de går långt i EM kommer han att göra många mål. Men skador har stört honom länge och frågan är hur formen är i EM. Niclas Fullkrug är Tysklands mest troliga målskytt men här kommer målen troligtvis fördelas på flera spelare som ex Sane och Gnabry och det gör att han ändå kan få svårt att vinna skytteligan tror vi.

Federico Chiesa har absolut chans att slåss i skytteligatoppen då Italien kan gå långt i EM. Men de vinner sällan sina matcher stort och det talar emot Chiesa. Även Alvaro Morata nämns av experterna som en tänkbar vinnare av skytteligan. Men precis som i Tysklands fall så kommer Spanien ha många målskyttar och de har dessutom en mycket tuff grupp som gör att Morata får det svårt tror vi.

Speltips – Bästa målskytt i EM 2024

Om vi tittar på de kandidater som spelbolagen har lyft fram som tänkbara vinnare så är det någon av de fyra stora favoriterna man ska betta på. Det är troligt att någon av Mbappe, Kane, Ronaldo eller Lukaku vinner. Någon spelare kan blanda sig in i toppstriden men troligtvis står någon av dessa som segrare den 14 juli när finalen är spelad.

Speltips: Vi tror att det bästa spelet är Romelu Lukaku som EMs bästa målskytt. Han var EM kvalets klart bästa målskytt. Belgien har en mycket lätt grupp och det är Lukaku som ska göra målen i Belgien. Övriga toppkandidater kommer att ha lagkamrater som gör en hel del mål.

Läs gärna våra artiklar om: Vem vi tror vinner EM 2024 samt Odds på gruppvinnare i EM.

Topp 3 Oddsbonusar för EM 2024

För den som är duktig på fotboll och EM finns möjligheten att tjäna pengar genom att betta på matcherna. Vill man ha ännu bättre förutsättningar så använder man sig av spelbolagens bonusar. Här är de tre bästa oddsbonusarna till EM slutspelet i Tyskland just nu. Fler bettingbonusar finns på Betsmart.se.

Bet365 oddsbonus
Upp till 1500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Läs fullständiga villkor hos Bet365
Betsson Bonus ger dig 100% upp till 500 kr i bonus vid din första insättning. 18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Minsta insättning 100 kr. 12x omsättningskrav lägsta odds 1,80. Giltig 60 dagar. Reklam Till Betsson
Comeon oddsbonus
18+. Endast nya spelare. Oddsbonus: 100% insättningsbonus. Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltigt i 60 dagar.  stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler & villkor. Till ComeOn

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...