Nya oddsbonusar Maj 2019

Det finns två nya oddsbonusar att ta del av i Maj 2019. Först är det Speedybet som nu lanserat en monsterbonus på 200% upp till 2000 kr. Sedan är det William Hill om nu skaffat en svensk spellicens och i samband med det ger nya spelare två olika sportbonusar att välja på.

Nya oddsbonusar Maj 2019 hos Speedybet

Speedybet med ny oddsbonus i Maj 2019

Speedybet har funnts på marknaden ett tag och fokuserar på snabba insättningar och uttag. Inloggning och registrering sker snabbt och enkelt med BankID. Nu i Maj 2019 har de även lanserat en oddsbonus och den är riktigt bra, hela 200% upp till 2000 kr till alla nya spelare. Sätt in 1000 kr och du har totalt 3000 kr att spela med.

Speedybets sportbonus skall omsättas 8 gånger innan uttag och alla spel över 1.8 i odds räknas till omsättningen. Om man tar ut sin vinst i förtid via Cashout räknas det inte det spelet till omsättningskravet. Man har 60 dagar på sig at klara bonuskraven.

Kort och gott en riktigt bra oddsbonus som man inte bör missa om man gillar sportsbetting!

Till Speedybet

Williamhill oddsbonbus

William Hill nytt spelbolag i Sverige

WilliamHill valde att inte skaffa en spellicens i Sverige den 1 januari 2019. Nu har man dock genom köpet av Mr Green och Redbet skaffat sig en snabb väg in på den nya spelmarknaden genom att använda sig av Redbets spellicens. I samband med detta väljer man att lägga ned Redbet i Sverige och flytta över befintliga spelare till William Hill.

Det finns även två bra oddsbonusar till nya spelare i samband med att de startar upp. Aningen 50% upp till 500 kr eller 100% upp till 1000 kr och båda bonusarna betalas ut som freebet. 50% bonusen får man genom att lägga ett första spel till odds 1.5 eller högre. 100% bonusen får man genom att spela en trippel med ett totalodds på minst 3,5.

Till William Hill