Speltips PSG – Real Madrid 18 Sept 2019

Vi ger dig ett speltips på PSG – Real Madrid i Champions Leagues första omgång, matchen spelas på onsdag den 18 september kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att nya spelare just nu får ett förhöjt odds på matchen PSG – Real Madrid hos 888Sport.

Speltips PSG mot Real Madrid 18 sept 2019

Speltips PSG vs Real Madrid 18 Sept 2019

En titt på Ligue 1 tabellen visar att PSG har tagit tolv poäng på de inledande fem matcherna och leder ligan. Tittar man på La Liga tabellen så visar den att Real Madrid har tagit åtta poäng på sina fyra första matcher och ligger just nu på en tredje plats i ligan.

PSG:

PSG är som vanligt dominanter i franska ligan. Med den spelartruppen skulle allt annat vara ett misslyckande. Nu senast blev det 1-0 hemma mot Strasbourg efter att Neymar gjort mål först i den i den 92:a minuten. Neymar är precis tillbaka från skada men det ser ändå lite mörkt ut för PSG som har följande spelare på skadelistan: Mbappe, Draxler och Cavani. Nu har PSG ett bra lag mot Real ändå men visst kommer dessa spelare att saknas. PSG är på gång men de har sett bättre ut.

Real Madrid:

Real Madrid är obesegrade i La Liga efter fyra omgångar. Med två vinster och två kryss har de inlett ligan ganska bra. På skadelistan finns dock en del problem då Ascensio, Modric och Isco saknas. Dessutom saknas Ramos och Nacho på grund av avstängningar i Champions League. Detta innebär att det är två lite sargade lag som möts. Vi tror ändå på en jämn och välspelad match där ett oavgjort resultat ligger nära till hands!

Vårt Speltips X

Bästa odds för X hittar vi med 3,75 i odds hos Betsson.

Övriga odds hittar ni i nedan.

Förhöjt odds på PSG – Real Madrid hos 888Sport

888Sport ger alla sina nya spelare ett förhöjt odds på matchen mellan Paris SG mot Real på onsdag kl 21:00. Tror du på att PSG så får du 21 ggr pengarna och på Real Madrid får du 11 ggr pengarna. Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ditt val. Till 888Sport

Snabbare nu med 2500 kr i oddsbonus

Snabbare har precis lanserat en oddsbonus till alla nya spelare. 100% upp till 2500 kr väntar till alla som väljer att spela hos Snabbare. Mer info om Snabbare oddsbonus hittar du här.

Till Snabbare