Se Handbolls EM 2018 för damer gratis

Det går att se handbolls EM 2018 för damer gratis på nätet via något av spelbolagen Bet365 eller Unibet. Båda visar Sveriges samtliga matcher helt gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto. Läs mer om hur du bästa streamar handbollsdamernas jakt på VM guld!

Se Handbolls EM 2018 för damer gratis

Bet365 livestream av Handbolls EM 2018

Bet365 livestream tjänst är enorm med över 10.000 matcher per år på handboll, fotboll, hockey och tennis. Utbudet av matcher i handbolls EM är inte bara Sveriges matcher utan de visar alla matcher i mästerskapet. EM 2018 för damer spelas i Frankrike och pågår till och med den 16 december. Förhoppningsvis med ett svenskt EM guld även om det kommer att bli svårt.

För att se matcherna i Handbolls EM gratis hos Bet365 krävs ett spelkonto som det finns pengar på. Sedan ser du all livestream av sport helt gratis. För att välja match klickar man på fliken ”Livestreaming” där samtliga matcher som Bet365 visar finns i en lista. Det går även att filtrera på dag, tid och typ av sport för att lättare hitta det man vill se.

Till Bet365

Unibet gratis Handbolls EM 2018 för damer

Även Unibet visar live stream på Handbolls EM för damer gratis i sin Unibet TV tjänst. Och precis som Bet365 behöver man ett spelkonto med pengar på för att kunna se gratis sport. Även utbudet hos dessa båda spelbolag liknar varandra och utöver Handbolls EM finns mycket bra fotboll. Du kan ex se samtliga matcher i La Liga och Serie A samt en stor mängd andra ligor!

Till Unibet

Handbolls EM 2018 för damer stream

Detta är utan tvekan de bästa och enklaste sätten att se Handbolls EM 2018 för damer via stream direkt i datorn eller mobilen. Värt att notera är att både Unibet och Bet365 har fått sin spellicens beviljad. Detta innebär att det går att se på deras livestream tjänst även under 2019!