Spela Fullträffen hos Svenska Spel

Nu kan du spela Fullträffen hos Svenska Spel med start den 1 oktober 2022. Detta är ett spel som har den högsta vinsten inom betting just nu med hela 50 miljoner kr till en ensam vinnare.

  • Tippa rätt antal mål i 13 olika fotbollsmatcher
  • Matcherna är hämtade från veckans Stryktipskupong
  • Du tippar 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, eller 7+ mål i varje match
  • En enkelrad kostar 1 krona men du kan även spela systemspel
  • 50 miljoner kr väntar en ensam vinnare varje vecka

Så spelar du Fullträffen

Fullträffen spelas genom att man tippar hur många mål det blir i totalt 13 st olika fotbollsmatcher. Några av matcherna är samma som man hittar på Stryktipskupongen men det kommer även att vara en del andra matcher och man ska tippa hur många mål det blir i respektive match. Man tippar från 0 och upp till 7 mål eller fler. Det vi gillar bäst med Fullträffen är att man med en liten insats kan vinna stort. Varje enkelrad kostar endast 1 kr att lämna in och maximalt så kan man vinna 50 miljoner kr, varje vecka!

Till Svenska Spel

Fullträffen hos Svenska Spel

Fullträffen med Systemspel

Till skillnad från Stryktipset finns det inga direkta systemspel att använda sig av. Det man kan spela är antingen enkelrader eller matematiska system där man får alla de utfall man väljer att spela på. Det kan dock fort bli ganska dyrt med systemen då det finns så många olika möjliga utfall. Totalt finns 550 miljarder möjliga kombinationer på Fullträffen hos Svenska Spel.

Exempel på kostnad för Systemspel
8 kr – Helgardera en match
64 kr – Helgardera två matcher
128 kr – Två utfall i 7 matcher
512 kr – Helgardera tre matcher
1024 kr – Två utfall i 10 matcher
4096 kr – Helgardera fyra matcher
8192 kr – Tippa två utfall i alla 13 matcher

Speltips Fullträffen

Skall man ge något generellt speltips på Fullträffen så tycker vi att tippa Helgarderingar i en match är helt uteslutet. Dels kostar det för mycket och dels så ska inte en match ha så stort spann på antal mål. Då får man göra om sin analys. Däremot så tycker vi att tippa två utfall i en match är ganska intressant. Här får man lite färre kombinationer och ändå lite fler alternativ än att bara spelaenkelrader.

Det systemspel vi gillar bäst är utan tvekan att tippa två utfall i 7 matcher för 128 kr.

Tippa med kompisar

Hos Svenska spel hinns även funktionen ”Spela tillsammans” och här man kan spela det nya spelet tillsammans med kompisar. Det fungerar så här:

  1. Välj veckans Fullträff spelomgång och välj hur mycket varje andel ska kosta.
  2. Sedan är det dags att samla in pengar genom att alla vänner köper sin andelar tills ni har tillräckligt att med.
  3. Därefter lämnar in spelet genom att lägga raden och lämna in.

Till Svenska Spel

⚽ Vad är Fullträffen för något?

Fullträffen är ett spel från Svenska spel där du ska tippa hur många mål det blir i totalt 13 olika fotbollsmatcher. Du tippar från 0 mål till 7 eller fler mål i varje match.

⚽ Hur mycket kan man vinna på Svenska Spels Fullträffen?

En ensam vinnare kan vinna hela 50 miljoner kr på Fullträffen. Varje rad kostar 1 kr att lämna in så detta är ett spel där man med liten insats kan vinna stort.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...