Speltips 12 Juni 2017 Helsingborg – Brommapojkarna

Ny vecka och vi ger ett speltips 12 Juni 2017 och vi blickar mot Superettan och mötet Helsingborg – Brommapojkarna. Ska Helsingborg ta in viktiga poäng mot BP i toppen?

Det är ettan mot tvåan efter elva omgångar som möts med bara tre omgångar kvar innan uppehållet. Ska Olof Mellbergs BP lägga in rycket nu och dra ifrån övriga konkurrenter eller blir Helsingborg för svåra att slå?

Speltips 12 Juni 2017 Helsingborg - Brommapojkarna

Speltips 12 Juni 2017 Helsingborg – Brommapojkarna

Tre lag har seglat ifrån i toppen av Superettan och även om det är tidigt in på säsongen ser det ut som de två direktplatserna står mellan BP, Helsingborg och Dalkurd den här säsongen.

Helsingborg fick lämna Allsvenskan ifjol och siktar på att studsa tillbaka direkt. Laget har gått bra poängmässigt så här långt och har skaffat sig ett bra utgångsläge efter snart halva serien. Spelmässigt finns det däremot mycket kvar att önska av skåningarna. Prestationerna har inte varit speciellt bra, laget spelar helt utan eget presspel, skapar inte tillräckligt med chanser för ett topplag och har långt ifrån seriens bästa försvarsspel. (BP vinner insatsen tillbaka vid oavgjort 1,87* hos Svenska Spel)

BP leder Superettan i stor stil som nykomling och har inte kommit till den positionen av en slump. Redan i Svenska Cupen i våras syntes tydligt att laget höll jämna steg mot flera allsvenska lag och laget innehöll spets framåt med unga stjärnskottet Viktor Gyökeres. BP slog Helsingborg i gruppspelet hemma på Grimsta i våras med 3-0. Nu väntar naturgräset på Olympia och då brukar det ta ett tag innan BP hittar sitt vassa passningsspel. Här lär det under långa perioder bli mycket kamp när viktiga poäng står på spel. (Under 2,5 mål: 1,89* hos Svenska Spel)

Kan Helsingborg hitta en bra prestation nu när läget är som skarpast eller ska BP rycka i toppen?

Helsingborg – Brommapojkarna Superettan

Match: Helsingborg – Brommapojkarna
Tävling: Superettan
Plats: Olympia
Tid: 19.00
TV: TV4 Sport
Odds: 1) 2,47 X) 3,32 2) 2,55*
Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,89*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen: Svenska Spel