Speltips Champions League 16 april 2019

Vi ger dig ett speltips på kvartsfinalernas returmatcher i Champions League 16 april 2019. Det är två matcher kl 21.00 på tisdagen: Barcelona – Manchester United och Juventus – Ajax.

Missa inte att nya spelare kan få superodds på Barcelona – Man United från 888sport. Tror du på Barcelona får du 7 ggr pengarna och tror du på Man United så får du hela 51 ggr pengarna. Till erbjudandet

Speltips Champions League 16 april 2019

Speltips Champions League 16 april 2019

Dags för returmatcher i Champions League kvartsfinalerna och vi har speltips på båda matcherna. Barcelona vann med 1-0 borta på Old Trafford och har ett mycket bra utgångsläge. Ajax och Juventus spelade 1-1 i sitt första möte.

Speltips Barcelona – Man Utd

Barcelona vann första mötet på Old Trafford med 1-0 och hade bollen 66,5% mot Uniteds 33,5%. Den matchbilden kommer att förstärkas ytterligare då man spelar på Camp Nou och Barcelona kommer att ha ett massivt spelövertag. Men det är inte bara positivt. De chanser som United skapar kan istället bli farligare då Barcelona kommer ligga högt uppe med hela laget. Barcelonas hemmastatistik i La Liga i år har på 16 matcher gett 12 segrar, 3 oavgjorda och 1 förlust. I snitt gör de 3 mål per hemmamatch.

Man Utd har haft ett liknande läge förut när man genom ett mirakel vände 2-0 förlusten på hemmaplan till en 3-1 seger borta mot PSG. Det är något liknande som Manchester United skall försöka göra igen. Men nu är motståndet ännu tuffare. Det som var positivt i första matchen var att man hittade fram till fler avslut – 10 st mot Barcelonas 6 st. Dock hittade inget av dem målet. Jämfört med Barcelona som hade tre st av dessa sex på mål. Man Utds bortastatistik i år i Premier League är att de på 16 matcher har 9 segrar, 2 kryss och 6 förluster. Skall United klara av att vända detta? Nej, vi tror inte det. Det finns inget som vi ser som talar för att United skall klara av det.

Vårt speltips blir att Barcelona vinner

Om vi tittar på oddsen så är stor fördel för Barcelona.
1 bästa odds 1,40 hos Coolbet
X bästa odds 5,40 hos Coolbet
2 bästa odds 8,30 hos Unibet

Speltips Juventus – Ajax

Juventus har med 1-1 i ryggen ett mycket bra läge att gå vidare till semifinal. Gissningsvis blir det ingen tokoffensiv från Juventus sida då man vid 0-0 går vidare. Troligtvis kommer vi se ett Juventus som i första hand bevakar sin ledning och hotar med snabba omställningar. Vi kan även förvänta oss ett större bollinnehav där man spelar bort en hel del tid.

Ajax är en av den stora överraskningen i årets Champions League. Första mötet slutade 1-1 och det var inget bra resultat då man nu måste framåt och göra mål för att kunna gå vidare. I hemmamatchen hade Ajax 60% bollinnehav mot Juventus 40%, det var även Ajax som hittade de klar flesta målchanserna. Ajax hade 19 avslut varav 6 av dem på mål. Jämför detta med Juventus 7 avslut och endast ett på mål. Nu är det bortaplan men Ajax kan hålla spelet upp mot Juventus även där tror vi.

Vi tror på en jämn match igen och sett till oddsen så är krysset bästa spelet även i returmatchen.

Vårt Speltips blir X

Här följer bästa oddsen på Juventus – Ajax.
1 bästa odds 1,72 hos Coolbet
X bästa odds 3,85 hos Interwetten
2 bästa odds 5,50 hos Unibet

De allra senaste oddsen hittar ni i Betsmarts oddsjämförelse.

100% oddsbonus hos Coolbet
Coolbet är ett av spelbolagen med högst odds på alla typer av matcher. Nya spelre får en riktigt bra start med 100% upp till 1000 kr i oddsbonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på odds. Skapa ett konto och använd bonuskoden ODDS2019 vid din första insättning. Bonusen skall omsättas 6 gånger till odds 1.50 eller högre. Till Coolbet

Superodds på Barcelona – Man United från 888Sport!
888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Champions League kvartsfinalen mellan Barcelona och Man United tisdag den 16 april kl 21:00. Tror du på Barcelona får du 7 ggr pengarna och tror du på Man United så får du hela 51 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till 888Sport