Speltips Champions League 17 april 2019

Vi ger dig ett speltips på kvartsfinalernas returmatcher i Champions League 17 april 2019. Det är två matcher kl 21.00 på onsdagen: Man City – Tottenham och Porto – Liverpool.

Missa inte att nya spelare kan få superodds på City – Tottenham från 888sport. Cityvinst ger dig 6 ggr pengarna och Tottenhamvinst så får du hela 67 ggr pengarna. Till erbjudandet

Speltips Champions League 17 april 2019

Speltips Champions League kvartsfinaler

Dags för returmatcher i Champions League kvartsfinalerna och vi har speltips på båda matcherna. Tottenham vann med 1-0 hemma mot Man City och här väntar en intressant returmatch. Liverpool vann sin match på Anfield med 2-0 mot Porto och har ett mycket bra utgångsläge.

Speltips Man City – Tottenham

Man City fick inte riktigt spelet att stämma mot Tottenham i första matchen och hade svårt att hitta målchanser. Tottenham spelade smart och gav City inga ytor samtidigt som man kontrade blixtsnabbt. Manchester City hade bollinnehavet i första med med 59% mot Tottenhams 41%. Det kommer att bli ännu mer boll för City i returmatchen. Men trots detta hade City svårt att hitta några bra målchanser. Nu måste Guardiola framåt och då gissar vi att De Bruyne och Sane är med från start. Det kan ge City den extra spets som behövs för att bryta ner Tottenhams försvar. På sina 17 hemmamatcher i årets Premier League har City vunnit 16 av dem!

Tottenham gjorde det mesta rätt i första matchen och hade 13 avslut och fyra på mål mot Citys 10 avslut och två på mål. Även om Tottenham hittade fram bättre än City så blev det inte många klara målchanser. Nu är det bortaplan och med 1-0 i ryggen kommer Tottenham att i första hand försvara sig. Frågan är om Tottenhams försvar klarar av en lika bra match även på Ethiad Stadium. Tottenhams bortastatistik i år 11 segar och 6 förluster på 17 matcher. Detta blir onekligen svårt för Tottenham och vi tror inte de klarar av att stå emot City i 90 minuter. Men med 1-0 i första kan även en förlust ta dem vidare till semifinal.

Speltips: Man City vinner

Om vi tittar på oddsen så är det en klar fördel för Man City
1 bästa odds 1,33 hos Coolbet
X bästa odds 5,75 hos Unibet
2 bästa odds 11,00 hos Unibet

De senaste oddsen finns i vår Bästa odds sektion

Speltips Porto – Liverpool

Liverpool vann första matchen med 2-0 hemma på Anfield och har ett mycket bra utgångsläge i sin kvartsfinal. Spelmässigt hade Liverpool bollinnehavet med 65-35% i matchen mot Porto. Här kan vi förvänta oss en mer jämn matchbild i returen. Dock kan det vara så att det är en fördel för Liverpool då de lättare kommer att kunna kontra nu när Porto tvingas fram i banan.

Porto var inte ofarliga i första matchen mot Liverpool och kommer att kunna bjuda på ännu bättre motstånd i returmatchen på hemmaplan. Porto har spelat 14 ligamatcher hemma i år och har 12 segar och två förluster på dessa matcher. Noterbart är att man hela 34-8 i målskillnad på hemmaplan. Det blir med andra ord klart mycket svårare för Liverpool i returmatchen. Men med 2-0 i första skall det mycket till om Porto skall klara av att vända detta.

Vi tror att Liverpool i första hand satsar på att försvara sin 2-0 ledning och då blir det svårt för Porto att vinna. Krysset är det bästa spelet sett till oddsen.

Speltips: Oavgjort

Om vi tittar på oddsen så är det trots bortaplan en klar fördel för Liverpool
1 bästa odds 3,93 hos Coolbet
X bästa odds 3,55 hos Unibet
2 bästa odds 2,06 hos Unibet

För den som vill spela på Champions League matcherna den 17 april finns bra oddsbonusar hos Betsmart.se

100% oddsbonus hos Coolbet
Coolbet är ett av spelbolagen med högst odds på alla typer av matcher. Nya spelre får en riktigt bra start med 100% upp till 1000 kr i oddsbonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på odds. Skapa ett konto och använd bonuskoden ODDS2019 vid din första insättning. Bonusen skall omsättas 6 gånger till odds 1.50 eller högre. Till Coolbet

Superodds på City – Tottenham från 888sport

888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Champions League kvartsfinalen mellan Man City och Tottenham onsdag den 17 april kl 21:00. Tror du på Man City får du 6 ggr pengarna och tror du på Tottenham så får du hela 67 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till Erbjudandet