Speltips Real Madrid – Tottenham 17 oktober 2017

Speltips Real Madrid – Tottenham 17 oktober 2017 i Champions League kvalets tredje omgång. Både Real och Tottenham har full pott efter två spelade matcher i CL kvalets Grupp H där Dortmund och Apoel Nicosia också ingår.

Speltips Real Madrid - Tottenham 17 oktober 2017

Speltips Speltips Real Madrid – Tottenham

Real Madrid ligger på tredjeplats i La Liga och är redan 5 poäng efter rivalen Barcelona. En ganska dålig start för laget som dominerade så stort förra året och vann både ligan och Champions League. Men spelet har sett lite bättre ut det senaste och troligtvis är storformen på väg tillbaka för CL favoriten. I Champions League har spelet sett riktigt bra ut och senast vann man borta mot Dortmund med 3-1.

Tottenham har startat Premier League hyfsat och återfinns även de på en tredje plats i tabellen. Spelet har stundtals varit riktigt bra och med formstarke Harry Kane på topp är Spurs ett hot mot alla lag. Inklusive Real Madrid. Tottenham har blivit ett lag att räkna med även i Champions League och kan gå mycket långt, men att man ska rå på Real Madrid på Santiago Bernabeu. Nej, där är man inte riktigt ännu.

Speltips: Real Madrid vinner relativt enkelt.

Bästa odds Real Madrid – Tottenham

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en Real seger och vi är beredda att hålla med. Vill man ha ett bättre odds bör man titta på alternativ där Real vinner med 2 mål eller mer.

Real Madrid – Tottenham:
1 bästa odds 1,49 hos Speltips BetHard
X bästa odds 5,10 hos Speltips Coolbet
2 bästa odds 7,50 hos Speltips Coolbet

Erbjudanden Champions League

Betser har ett unikt erbjudande på tisdagens CL matcher med freebet som kan användas redan till onsdagens matcher.

Speltips BetserFå 50 kr freebet för var 10:e CL mål
Placera ett 1X2 spel på 250 kr före avspark på tisdagens CL-matcher. För var 10:e mål som görs, ger Betser dig ett 50 kr freebet på onsdagen. Nya Betser spelare får även en riktigt bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Speltips Mr GreenDubblad vinst på första spelet
Mr Green ger alla sina nya spelare dubblad vinst på första spelet upp till hela 5000 kr! Du kan använda din vinstboost på valfritt spel inklusive Champions League!
Till Mr Green

Speltips Nordicbet100 kr gratis live spel på Champions League från Nordicbet
Anmäl dig hos Nordicbet och lägg ett spel på Champions League för 100 kronor eller mer med minsta odds 1,50, så får du ett gratis livespel värt 100 kronor att använda på CL. Du får dessutoma 50 kr i casinobonus! Nya spelare får just nu 100% upp till 1000 kr i sportsbetting bonus och ett 250 kr gratispel!
Till Nordicbet

Speltips UnibetTippa Champions League gratis och vinn 1 miljon
Tippa slutresultatet på 3 matcher idag och 3 matcher imorgon på Champions League och du har chansen att vinna 1 miljon kronor. Du tippar helt gratis men behöver ett Unibetkonto för att delta. Läs mer om regler och villkor hos Unibet
Tippa nu hos Unibet