Speltips 25 Maj 2017 – Köpenhamn – Bröndby

Hett rivalmöte i danska cupens final ikväll! Läs alla om matchen i vårt Speltips 25 Maj 2017 – Köpenhamn – Bröndby!

Ett av dansk fotboll största klubblag genom tiderna Bröndby har inte tagit en titel sedan 2008. Köpenhamnslaget har nu återigen chansen till en titel i den danska cupfinalen. Men, de står inför tuffast möjliga uppgift när den värsta rivalen, giganterna FC Köpenhamn, står på andra sidan planen på Parken ikväll.

Speltips 25 Maj 2017 - Köpenhamn - Bröndby

Kristi Himmelfärd bjuder på dansk cupfinal på Parken och det är inte vilka lag som helst som ställs mot varandra. FC Köpenhamn och Bröndby är inte bara bittra rivaler, utan även de mest framgångsrika danska klubblagen i modern tid. Svensklaget FCK har radat upp titlar de senaste säsongerna och har redan säkrat ligasegern i Superligaen. För Bröndby har 2000-talet varit betydligt tyngre. De blågula har inte tagit en titel sedan 2008 och fansen törstar nu efter att se sitt lag återigen få lyfta en trofé.

Att matchen spelas på FC Köpenhamns hemmaplan Parken är såklart en stor fördel för de helvita. Just Parken har varit en mardrömsarena för Bröndby. Här har de blågula enbart vunnit en av 31 matcher sedan 1998 och FCK har stått för mäktiga 21 raka matcher utan förlust mot sin värsta rival hemma på Parken. Speltips: FC Köpenhamn vinner: 1,80* Svenska Spel

Båda lagen föll i helgen men det är inget som det ska dras för stora växlar av. FCK har varit klara seriesegrare ett tag och Bröndby likaså tvåa. Därför vilades större delen av den tänkta startelvan för båda dessa lag och allt snack har den senaste tiden handlat om denna heta final.

Matcherna de senaste säsongerna i detta heta Köpenhamnsderby har varit otroligt tighta. De tio senaste mötena lagen emellan har slutat med under 2,5 mål och tre av dessa mållösa. Lagen kommer inte vika ner sig en tum och mycket talar för en matchbild med få klara målchanser. Speltips: Under 2,5 mål: 1,70* och Resultat 0-0: 9,30* hos Svenska Spel

Kommer maskinen FCK tredje raka cuptitel eller kan Bröndby skrälla och äntligen få lyfta sin första trofé på nio år? Svaret får ni under Kristi Himmelfärd på TV3 Sport med start klockan 17.00!

Matchinfo Danska Cupfinalen 2017

Match: FC Köpenhamn – Bröndby
Plats: Parken
Tid: 17:00
TV: TV3 Sport
Odds: 1) 1,80 X) 3,25 2) 4,25*
Över 2,5 mål: 2,00 Under 2,5 mål: 1,70*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel speltips