Speltips och livestream 6 april 2019

Vi har laddat med speltips och livestream info på inte mindre än tre matcher den 6 april 2019. Denna helgens supermatcher är: Barcelona – Atlético Madrid, Bayern München – Borussia Dortmund och Juventus – Milan alla matcherna finns att se via livestream hos Bet365 .

Speltips och livestream 6 april 2019

Speltips 6 april 2019

Tre bra matcher från tre olika ligor bjuds vi på den 6 april och det kan bli lite svårt att välja vilken eller vilken av matcherna man ska titta på.

18:00 Juventus – AC Milan 

Först ut är Juventus – Milan med matchstart kl 18.00 på lördagen. Tittar man noga i Serie A tabellen så ser man att serieledande Juventus på 15 hemmamatcher har 13 segrar och två kryss. Och en förkrossande målskillnad på 33-9 på dessa 15 hemmamatcher. Tittar man på fjärdeplacerade Milan så har de 14 bortamatcher fem segrar, sex kryss och tre förluster. I senaste ligamatchen tog Juventus en säker 2-0 seger borta mot Cagliari och Milan fick bara 1-1 hemma mot Udinese.

Speltips: Allt talar för att Juventus vinner och det tror även vi. Spelas till bästa oddset 1,80 hos Interwetten

18:30 Bayern München – Borussia Dortmund 

Nästa match på lördagen är kampen om ligatiteln i Tyskland mellan Bayern och Dortmund. För några veckor sedan såg det ut som om Dortmund skulle gå mot en säker serieseger, men en dalande formkurva gör att Bayern nu bara är två poäng efter i Bundesliga tabellen. Nu har dock Dortmund hittat vinnarspåret igen och har 4 segrar på de 5 senaste matcherna, precis som Bayern München. Men spelmässigt är det Bayern som ser klart bäst ut av dessa båda lag.
Lägg därtill att de har bra statistisk mot Dortmund på hemmaplan så har vi en klar favorit.

Speltips: Tittar man på oddsen så är det bästa spelet på att Bayern vinner till oddset 1,65 hos Interwetten

Missa inte att du kan få superodds på matchen via vårt erbjudande från 888Sport. Till 888Sport kampanjen

20:45 Barcelona – Atlético Madrid 

Sist men inte minst är det supermötet i Spanska La Liga när Barcelona möter Atletico Madrid. Det är ettan och tvåan i ligan och Atlético är det enda lag som kan utmana om ligatiteln då Real Madrid har haft en usel säsong. Detta är två lag i bra form och tittar man på tidigare möten är det ofta jämnt. De senaste tre ligamatcherna lagen emellan har slutat 1-1, 1-0 och 1-1. Så troligtvis blir även detta en målsnål och jämn match, precis så som bortalaget vill ha det.

Speltips: Barcelona är med rätta favoriter men det bästa spelet är utan tvekan krysset till bästa odds 3,75 hos Bethard

För aktuella bästa odds kolla in i oddsjämförelsen.

Livestream Serie A, Bundeliga och La Liga

Samtliga matcher i Serie A, Bundesliga och La Liga ser du gratis hos Bet365 så länge du har pengar på ditt spelkonto. Du kan där se fler matchen än vad betaltv kanalerna erbjuder. Perfekt för den som vill titta och spela på matcherna samtidigt. Till Bet365