Speltips AIK – Hammarby 23 september 2018

Vi ger dig ett speltips på AIK – Hammarby den 23 september 2018 i Allsvenskans guldstrid. Det är ettan mot tvåan i ett av de hetaste Stockholmsderbyna på mycket länge. matchen startar kl 15:00 på söndags eftermiddagen och spelas på Friends Arena.

Redbet ger nya kunder 100% oddsboost upp till 1000 kr på matchen. Till erbjudandet

Speltips AIK - Hammarby 23 september 2018

Speltips AIK – Hammarby

AIK ligger etta i den allsvenska tabellen 4 poäng förre Hammarby som har 4 poäng mindre. Denna matchen kan i praktiken avgöa vem som vinner Guldet så den är oerhört viktig för båda lagen. Skulle AIK lyckas vinna är man hela 7 poäng före med 8 omgångar kvar. Visst det finns mycket poäng att spela om men AIK får väldigt mycket boost om det skulle bli vinst. Formen är dock lite tveksam för AIK då man i senaste matchen borta mot Norrköping där det blev förlust med 2-0 inte kändes igen. Kanske hade spelarna tankarna på den här häftiga matchen. AIK är favoriter sett till oddsen men vi tror på en jämn match. AIK har frågetecken för Thern, Ishisaki och Obasi på skadefronten.

Hammarby som är tvåa i tabellen knappade in 1 poäng i förra omgången när man borta mot Sirius spelade 1-1. Skulle man vunnit den matchen hade man kunnat gå upp i serieledning vid en eventuell vinst. Bakom i tabellen lurar dessutom både Norrköping och Malmö FF så man har inte råd att tappa mot lag längre ner i tabellen. Helt klart en missräkning för alla Hammarbyfans och spelare. Hammarby är annars ett av Allsvenskans bästa bortalag och man har ännu inte förlorat då man har 5 vinster och 5 oavgjorda. Skulle det bli vinst här blandar man sig i den absoluta guldstriden. Vi tror dock att derbyspöket spelar in och att AIK tar hem spelet.

Speltips: AIK vinner

Bästa odds AIK – Hammarby Allsvenskan

Om man ser till Oddsen så är AIK favoriter och vi tror att det blir så.

Bästa odds AIK – Hammarby 23 sept 2018:
1 bästa odds 2,10 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,55 hos Speltips Betway
2 bästa odds 3,90 hos Speltips Coolbet

Laguppställningar AIK – Hammarby 23 sept 2018

AIK startelva
Linnér
Karlsson, MIlosevic, Sundgren Jansson
Olsson, Adu, Larsson, Rashidi, Elyanossi
Goitom

Hammarby startelva
Wiland
Borges, Fällman, Paulsen, Sandberg
Ngoauli, Tankovic, Barny
Rodic, Durdic, Hamad

100% oddsboost på AIK – Hammarby för nya kunder

Redbet ger alla nya kunder 100% oddsboost upp till 1000 kr på derbyt mellan AIK – Hammarby på söndag kl 15:00! Du väljer själv vilket odds du vill spela på innan match och om ditt ursprungsodds är 3,00 får du istället 5,00 i odds. Du kan max satsa 50 kronor på erbjudandet. Detta erbjudande gäller endast via våra länkar fram till matchstart!

Till Redbet kampanjsida

Live stream AIK – Hammarby 23 sept 2018

Matchen mellan AIK och Hammarby sänds på CMORE fotboll och via CMORE.se. Matchstart är kl 15:00 och studiosnacket börjar kl 14:25.

22Bet nytt spelbolag

22Bet är ett nytt spelbolag i Sverige med 122% oddsbonus till nya spelare. Sätter du in 41 euro får du maximala 50 euro i bonus. 22bet har ett stort utbud av odds och livebetting på Allsvenskan!