Speltips AIK – Malmö FF 29 Maj 2017 – Allsvenskan

Tungt Allsvenskt möte ikväll och vi har ett Speltips AIK – Malmö FF idag den 29 Maj 2017 i den Allsvenskan toppstriden. Kanske en guldmatch?

Malmö har på två omgångar tappat sitt försprång i den Allsvenska toppen. Nu väntar en tufft uppgift för skånepågarna när de gästar Friends och hemmastarka AIK. Ikväll kan toppstriden skruvas åt ytterligare.

Speltips AIK - Malmö FF 29 Maj 2017 - Allsvenskan

Speltips AIK – Malmö FF 29 maj 2017

Malmö FF förlorade seriefinalen hemma mot Norrköping och istället för ett betryggande avstånd ner till de jagande lagen så skiljer det nu bara en poäng. Efter en suverän start av de regerande mästarna så har de plötsligt blivit ett litet bakslag med bara en pinne på de två senaste matcherna. Nu väntar dessutom en ytterst svår uppgift när laget beger sig till huvudstaden för att ta sig an guldjagande AIK.

AIK vann det viktiga derbyt mot ärkerivalen Djurgården i måndags. Trots ett spelmässigt underläge så blev Simon Therns 1-0 det enda målet i matchen och AIK visade upp en stark defensiv, som vanligt. De gulsvarta har nu hållit nollan i fem raka matcher och har lyckats skrapa ihop 13 av 15 poäng trots att de bara mäktat med fyra mål framåt. Här förväntas hemmalaget satsa på samma strategi, krympa ytorna och göra det svårt för MFF. Det mesta tyder på ytterligare en målsnål tillställning. Speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,67* hos Svenska Spel

På hemmaplan är Gnaget ruggigt starka. Där har de bara blivit två förluster på de 36 senaste matcherna! Malmö vet om att det här är en av säsongens svåraste matcher. Och det känns inte som att något av lagen kommer att gråta över ett kryss här, däremot vore det ödesdigert med en förlust för bägge lagen. Det finns därför risk för en rätt avvaktande fotboll om ett oavgjort resultat står sig mot slutskedet av matchen. Speltips: Oavgjort: 3,17* hos Svenska Spel

Ska Malmö FF tappa sin pole position som de haft hela inledningen av säsongen eller kan de tränga igenom AIK:s solida defensiv? Spännande frågor som får svar ikväll!

Matchinfo AIK – Malmö FF i Allsvenskan

Match: AIK – Malmö FF
Tävling: Allsvenskan
Plats: Friends Arena
Tid: 19.00
TV: Cmore Sport
Odds: 1) 2.78 X) 3,17 2) 2,43*
Över 2,5 mål: 2,15 Under 2,5 mål: 1,67*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel