Speltips Arsenal – Bayern Munchen 19 Februari 2014

Det är dags för Champions League och stormatchen mellan Arsenal – Bayern Munchen den 19 februari 2014 och vi har både bra odds erbjudanden och ett speltips.

Igår vann PSG och Barcelona övertygande och är i princip klara för avancemang.

Speltips Champions League

Speltips Champions League Arsenal – Bayern Munchen 19 Februari 2014

Arsenal hakar på i toppen av Premier League dock inte alls lika övertygande spel som i början av säsongen. Man saknar Aaron Ramsey och Theo Walcott och det är den typen av spelare som hade gett Bayern lite bekymmer med sin snabbhet och omställningsförmåga. Arsenals trupp är inte som Bayerns och det är svårt att hitta bra ersättare eller byta spelare som är ur form. Arsenal har hemmaplan och det är väl deras enda riktigt stora fördel idag.

Bayern München är världens just nu bästa lag. Barcelona och Real Madrid får ursäkta men detta laget är bättre! Bayern saknar Ribéry idag men det finns så många klasspelare i laget att det inte kommer att märkas. I Bundesliga har Bayern den helt otroliga statistiken 19 vinster och 2 oavgjorda på 21 matcher!

Arsenal får hoppas på kontringar vilket de kan göra bra. Men allt annat än att Bayern avgör dubbelmötet redan idag är en skräll Speltips: Bayern vinner!

Bästa Odds Arsenal – Bayern Munchen den 19 Februari 2014

1 bästa odds 5,15 hos Bookmaker 10bet
X bästa odds 4,00 hos Speltips Bet365
2 bästa odds 1,75 hos Speltips Bet365 eller 3,00 ggr på bet upp till 100 kr hos Speltips Titanbet

Champions League 19 Februari 2014
Milan – Atletico Madrid
Arsenal – Bayern Munchen

Erbjudanden Champions League 19 Februari 2013

Speltips Bet365 – Europafotbollsbonus som gör att du får extra betalt när du lägger tripplar eller mer på Champions League, Premier League, La Liga och Serie A. Dessutom en bra 100% bonus upp till 1000 kr till alla nya spelare. Till Bet365

Speltips Nordicbet – Andra chansen hos Nordicbet om Arsenal vinner idag så betalar de tillbaka förlustspel gjorda innan matchstart på upp till 500 kronor per kund på dessa marknader: Rätt resultat, Förste målskytt, Halvtid/full tid och Halvtidsresultat.

Speltips Titanbet – Superodds på hela 3 gånger pengarna på Bayern seger exklusivt via denna länk. Erbjudandet gäller för spel upp till 100 kr!

Samtliga CL matcher visas exklusivt av Viaplay