Speltips Arsenal – Man Utd 10 mars 2019

I vårt speltips på Arsenal – Man Utd 10 mars 2019 listar vi alla förutsättningar i Premier League tabellen, lagens form, avstängningar och troliga laguppställningar. Samt givetvis odds och erbjudanden på en av årets intressantaste PL matcher!

Arsenal – Man Utd tabellen och lagens form

Både Arsenal och Manchester United är inne i en positiv trend i Premier League. Arsenal har tre vunna, en oavgjord och en förlust på de 5 senaste. Att poängtappen dessutom kom på bortaplan mot Man City och Tottenham visar att formen är bra!

Manchester United har även de en bra formkurva i Premier League med fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Lägg därtill att man vann borta mot PSG i Champions League så har ni ett lag med en riktigt bra form!

Tittar man lite närmare på Premier League tabellen ser man att detta är en match som kan avgöra vilket lag som spelar Champions League fortboll nästa säsong.

Skador och avstängningar

Arsenal har Bellerin, Welbeck, och Holding borta på grund av skada. Avstängda är Lacazette och Torreira vilket är ett klart bortfall.

Manchester United är rena sjukstugan och alla dessa missar matchen mot Arsenal: Valencia, Sanchez, Martial, Matic, Lingard, Herrera, Mata och Jones. Det finns viss chans att Martial och Matic kan bli spelklara men det är osäkert. Inga spelare är avstängda i Man Utd.

Laguppställningar Arsenal – Man Utd

Hur ser laguppställningarna ut då. Jag vi tror att dessa spelare startar i matchen Arsenal – Man Utd den 10 mars 2019:

Arsenal

Leno

Mustafi, Papastathopoulos, Koscielny, Monreal

Mkhitaryan, Guendouzi, Xhaka, Ramsey, Iwobi

Aubameyang

Manchester United

De Gea

Young, Smalling, Lindelöf, Shaw

Pereira, McTominay, Pogba, Fred

Rashford, Lukaku

Speltips Arsenal – Man Utd 10 mars 2019

Nu har vi alla förutsättningar för matchen på Emirates den 10 mars och skall man summera det hela så ser det ut så här. Arsenal är urstarka på hemmaplan med 12 vinster på 15 matcher och endast en förlust. Det går inte att bortse ifrån. En viss tvekan på formen där man senast i Europa League förlorade med 3-1 borta mot Rennes.

Manchester United är tungt skadedrabbat men lyckas ändå ställa upp med ett riktigt bra lag mot Arsenal. Formen är riktigt bra och Man Utd känns just nu som de hetaste laget i hela Premier League.

Vi tror på en spelmässigt jämn match och tittar man i tabellen är detta en matchen som ingen har råd att förlora. Mycket talar för en målsnål tillställning där 0-0 och kryss ligger nära till hands. Tittar man på oddsen är detta det givna spelet för oss.

Speltips: Kryss

Odds Arsenal – Man Utd 10 mars 2019

I skrivande stund är detta de bästa oddsen på respektive utfall. För fler bästa odds titta gärna in i vår oddsjämförelse.

1 bästa odds 2,42 hos Coolbet

X bästa odds 3,60 hos Unibet

2 bästa odds 3,08 hos Coolbet

888Sport ger alla nya kunder ett mycket bra erbjudande på  Arsenal - Man Utd söndag den 10 mars kl 17.30.

Erbjudanden på Arsenal – Manchester United den 10 mars 2019

888Sport ger alla nya kunder ett mycket bra erbjudande på Arsenal – Man Utd söndag den 10 mars kl 17.30. Spela på Arsenal så får du 13 ggr pengarna och spelar du på Man United så får du hela 16 ggr pengarna. Du får även 888Sports oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in.  Till erbjudandet

Betfair har en oddsbörs och i den ger nya de nya kunder 450 kr riskfritt på matchen Arsenal – Man Utd den 10 mars 2019. Skapa ett konto med vår länk och bonuskoden FEOSE5 för 450 kr helt riskfritt! Till
erbjudandet

Betfair har en oddsbörs och i den ger nya de nya kunder 450 kr riskfritt  på matchen Arsenal - Man Utd den 10 mars 2019

Missa inte heller Comeons nya oddsbonus som gäller under Mars 2019 med 800% bonus upp till 800 kr. Sätt in 100 kr och spela med 900 kr! Till ComeOn