Speltips Champions League 2 och 3 oktober 2018

Vi ger dig ett utförligt Speltips Champions League 2 och 3 oktober 2018 på de mest spännande matcherna som spelas i Champions League omgång 2. Läs om speltips på Valencia – Man United på tisdagen och Napoli – Liverpool på onsdagen.

Missa inte att du kan tippa på CL gratis hos Unibet. Tippa slutresultatet på 4 matcher och få chansen att vinna 500.000 kr. Till erbjudandet

Speltips Champions League 2 och 3 oktober 2018

Speltips Champions League 2 oktober

På tisdagen har vi valt att fokusera på två matcher och det är följande Bayern München – Ajax och Man Utd – Valencia båda med matchstart kl 21:00 på tisdag.

Speltips Bayern München – Ajax 2 oktober

Bayern München är de 6-faldiga tyska mästarna och ligger för närvarande på andra plats i Bundesliga. Första matchen i CL gick bra och man vann övertygande borta mot Benfica med 2-0.

Ajax är även dom på andra plats i den holländska ligan. Senaste matchen i Champions League vanns övertygande mot AEK med 3-0. Men nu väntar betydligt tuffare motstånd. Ajax har ett ungt och spännande lag på gång men kan inte stå emot Bayern på hemmaplan.
Vårt Speltips Bayern vinner till bästa odds 1,21 hos Expekt

Speltips Man Utd -Valencia 2 oktober

Man Utd och Jose Mourinho är i stor kris just nu. Spelet stämmer inte alls och harmonin i truppen verkar som bortblåst. Många av fansen kräver Joses avgång och blir det inte vinst i denna matchen kan ledningen falla för trycket och kicka Mourinho. I Cl sist gick det dock vägen då man vann borta mot Young Boys med 3-0. En vinst här och kanske kan de hitta tillbaka till ett vägvinnande spel. Här blir det dock ett tufft test när man möter erkänt starkt spanskt motstånd.

Valencia är även dom i kris i ligaspelet. På 8 matcher har man endast lyckats vinna 1 match och bara gjort 5 mål! Det innebär att man för närvarande är på 14 plats i La Liga. I Cl-spelet går det också trögt då man förlorade borta mot Juventus med 2-0. Det enda som kan rädda Valencia är deras försvarsspel och vi tippar på en tillknäppt historia.
Vårt Speltips Oavgjort till bästa odds 3,91 hos Interwetten

Speltips Champions League 3 oktober

På onsdagen blir det lite mer fartfyllt där vi fokuserar på två offensiva möten när Napoli – Liverpool och Tottenham – Barcelona möter varandra. Matchstart även här är kl 21:00.

Speltips Napoli – Liverpool 3 oktober

Napoli ligger på en andra plats i Serie A och tuffar på i ligaspelet och försöker utmana Juventus i toppen. Senaste matchen i Champions League fick man bara 0-0 borta mot Röda Stjärnan. Nu är man dock på hemmaplan och får möta ett av de mer offensiva lagen i Europa just nu. En mycket spännande match är att vänta för Napoli.

Liverpool är obesegrade hittills i ligan och CL. Enda plumpen är förlusten i ligacupen mot Chelsea. Annars har man 7 vinster och ett kryss. Med det ligger man 2:a i Premier League. Ett hektiskt spelschema kan tala emot Liverpool i denna matchen då man på söndag möter Man City i en tidig seriefinal. Men man har förstärkt truppen för denna sak och ska kunna utmana Napoli i detta möte.
Vårt Speltips Liverpool vinner till bästa odds 2,14 hos Bet365

Speltips Tottenham – Barcelona 3 oktober

Tottenham som är på 4:plats i PL har inte fått igång spelet ordentligt. Senaste CL-matchen hade man avgörandet i egna händer men tappade allt och förlorade med 2-1 mot Inter. Men på hemmaplan kan man utmana alla lag och det kan bli svårt för Barcelona att vinna här.

Barcelona leder La Liga men har sviktat lite i form. 1 Förlust och två oavgjorda har det blivit hittills i ligaspelet. I CL vann man relativt enkelt med 4-0 och det är nu upp till bevis för Messi o company om man kan vinna över spurs. Vi tror på att Barcelona vinner.
Vårt Speltips Barcelona vinner till bästa odds 2,10 hos Interwetten

Detta var vårt speltips Champions League och vi hoppas att du vinner med dina spel hur du än väljer. Observera att du måste vara 18+ för att spela och spela ansvarsfullt.