Speltips Djurgården – Malmö i Allsvenskan 18 April 2018

Vi ger dig ett Speltips på Djurgården – Malmö den 18 April 2018 i Allsvenskans fjärde omgång. En viktig match för båda lagen där det gäller att haka på Hammarby i toppen! Du ser matchen på CMore Premium.

Betfair har ett superodds på matchen till alla nya spelare. Tror du på Djurgården får du 14 ggr pengarna och ett spel på Malmö ger 12 ggr pengarna. Till erbjudandet

Speltips Djurgården - Malmö i Allsvenskan 18 April 2018

Speltips Djurgården – Malmö

Djurgården inledde Allsvenskan 2018 starkt med att besegra Östersund på bortaplan. Därefter kryssades det hemma mot Trelleborg och sedan förslut i derbyt mot AIK med 2-0. Men Djurgårdens största problem är utan tvekan att Kerim Mrabti skadade sig mot AIK och ser ut att bli borta i flera veckor. I AIK matchen såg man tydligt att han behövs på plan. Det var efter hans skada som AIK tog över matchen och kunde vinna med 2-0. Tveksamt om tränare Özcan Melkemichel kan hitta en nytt spelsätt där man kan rå på Sveriges bästa lag Malmö FF.

Malmö FF har väl inte visat ännu att man är det bästa laget i Sverige 2018. På de inledande tre matcherna har det blivit en vinst och två oavgjorda. Och man har tappat 4 poäng på Hammarby som just nu leder Allsvenskan. Malmö har som sagt inte visat mästartakter ännu i år och tränare Magnus Pehrson är riktigt missnöjd och pratar om att göra en omstart i matchen mot Djurgården. Klarar man det och att hitta tillbaka till spelet som man hade på försäsongen så kommer Malmö att vinna mot ett sargat Djurgården.

Speltips: Malmö FF vinner!

Bästa odds Djurgården – Malmö

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en mycket jämn match. Vi tycker att oddsen är satta i Djurgårdens favör och att spel på Malmö är dagens bästa spel!

Bästa odds Djurgården – Malmö 18 April:
1 bästa odds 3,03 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,50 hos Speltips Bet365
2 bästa odds 2,52 hos Speltips Coolbet

Superodds från Betfair på Djurgården – Malmö

Betfair har boostat oddsen rejält för alla nya spelare. Lägg ett spel på matchen Djurgården – Malmö FF och du får hela 14 ggr pengarna på seger för hemmalaget och 12 ggr pengarna på bortalaget. Max 50 kr räknas in i kampanjen. Använd vår länk och kampanjkoden ZFBMBQ vid registrering.
Till Betfair

Comeon bonus på 400% upp till 400 kr

Speltipssidan.se kan erbjuda alla sina läsare 400% upp till 400 kr i oddsbonus på Comeon Sportsbook via våra länkar. Sätt in 100 kr och spela med 500 kr. Detta är en av Sveriges förmånligaste oddsbonusar just nu!
Till Comeon