Speltips Dortmund – Barcelona 17 sept 2019

Vi ger dig ett speltips på Dortmund – Barcelona i Champions Leagues första omgång, matchen spelas på tisdag den 17 september kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att nya spelare just nu får ett förhöjt odds på matchen Dortmund – Barcelona hos 888Sport.

Speltips Dortmund mot Barcelona 17 sept 2019

Speltips Dortmund vs Barcelona 17 Sept 2019

En snabb titt på Bundesliga tabellen visar att Dortmund har tagit nio poäng på de inledande fyra matcherna. Senast blev det en klar seger mot Leverkusen med hela 4-0 och formen är på gång! Tittar man på La Liga tabellen så visar den att Barcelona har tagit sju poäng på sina fyra första matcher och ligger just nu på en femte plats i ligan. Deras senaste match slutade med 5-2 seger hemma mot Valencia.

Dortmund:

Dortmund fick en tuff lottning med Barcelona, Inter och Slavia Prag i gruppen. På hemmaplan är laget riktigt bra och kommer att gå för seger även mot Barcelona. I den senaste matchen visade laget riktigt fin form och vann med klara 4-0 hemma mot Leverkusen. En av lagets viktigaste spelare Axel Witsel har varit skadad några veckor men är nu tillbaka och hans närvaro lyfter Dortmund en nivå.

Barcelona:

Barcelona har inlett ligan lite svagt i år och det har inte riktigt gått att känna igen dem. Till stor del beror detta på att Leo Messi är skadad. Men även Dembele och Umtiti saknas och det är med andra ord ett skadedrabbat Barca som åker till Dortmund. Med Champions League semifinalen mot Liverpool i minnet så vet vi att Barcelona inte är lika bra borta som hemma vilket gör att Dortmund har en rimlig chans att vinna.

Vårt Speltips 1
Dortmund har visat bättre form än Barca som saknar Leo Messi!

Bästa odds för 1 hittar vi med 3,20 i odds hos William Hill.

Övriga odds hittar ni i nedan.

Förhöjt odds på Dortmund – Barcelona hos 888Sport

888Sport ger alla sina nya spelare ett förhöjt odds på matchen mellan Dortmund mot Barcelona på tisdag kl 21:00. Tror du på att Dortmund så får du 21 ggr pengarna och på Barcelona får du 11 ggr pengarna. Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ditt val. Till 888Sport

Snabbare nu med 2500 kr i oddsbonus

Snabbare har precis lanserat en oddsbonus till alla nya spelare. 100% upp till 2500 kr väntar till alla som väljer att spela hos Snabbare. Mer info om Snabbare oddsbonus hittar du här.

Till Snabbare