Speltips Färöarna – Sverige 5 Sept 2019

Vi har ett speltips på EM kvalet mellan Färöarna – Sverige den 5 September 2019 kl 20.45. Vi tittar lite närmare på statistiken och vilka som vi tror får chansen att spela från start i det svenska laget. Matchen sänds på TV av TV4/Cmore.

Missa inte att 888Sport ger nya spelare 6 ggr pengarna på svensk seger mot Färöarna. Till erbjudandet

Färöarna - Sverige

Bästa odds Färöarna – Sverige

1 bästa odds 21.0 hos Betsson

X bästa odds 6,85 hos Unibet

2 bästa odds 1.21 hos Coolbet

Speltips Färöarna – Sverige

Färöarna återfinns på en 108:e plats i Fifas världsranking. Det är med andra ord inget starkt landslag som kommer till spel mot Sverige den 5 September 2019. Laget spelade en liknande match i början av EM kvalet mot Norge och då blev det förlust med 2-0. Här kommer vi till spel med liknande förutsättningar med den skillnaden att Sverige som är på en 18:e plats i världsrankingen är snäppet bättre än Norge.

Sverige saknar en av sina viktigaste spelare då Victor Claesson är skadad. Han har varit vår bäste spelare hittills i EM kvalet. Nu är det upp till Emil Forsberg, Robin Quaison och övriga offensiva krafter att kliva fram på allvar. Det finns så mycket kunnande och rutin i det svenska laget att det inte skall kunna bli något annat en sn svensk seger. Detssutom till riktigt intressanta odds.

Speltips: Sverige vinner!

Sveriges laguppställning mot Färöarna

Sveriges Startelva 4-4-2
MV: Olsen
HB: Lustig, MB: Granqvist, MB: Lindelöf VB: Bengtsson
HM: Larsson, CM: Ekdal, CM: Olsson, HM: Forsberg
FW: Quaison FW: Berg

Detta är den startelva vi förväntar oss i matchen mot Färöarna! Alexander Isak tror vi kommer in i matchen tidigt i andra halvlek.

Oddsbonusar till EM kvalet

Här följer de tre bästa oddsbonusarna för alla som vill betta på EM kvalet.

Bet365 – 100% upp till 1000 kr med möjlighet att spela till odds ned till 1.2 med sin bonus!

Unibet – 100% upp till 2000 kr med riktigt bra omsättningskrav.

Betsson – 100% upp till 1000 kr med enormt spelutbud på EM kvalet.

Övriga odds på matchen:

EM kval tabellen

Tittar man på EM kval tabellen ser man att Sverige har den så viktiga andraplatsen i tabellen. Färöarna har hittills kammat noll.


Tv tider och livestream

Matchen mellan Sverige och Färöarna sänds i TV4. Sändningen startar kl 20.00 med uppsnack och matchen startar kl 20.45. Matchen sänds via livestream av CMORE.

Några spelbolag som ex Bet365 har flera av EM kvalets matcher helt gratis i sitt livestream utbud.

Sverige Trupp mot Färöarna och Norge

Här är hela Janne Andersson spelartrupp till matcherna mot Färöarna och Norge:

Målvakter:
Robin Olsen, Roma, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Köpenhamn. 
Backar:
Niklas Hult, Aten, Mikael Lustig, Gent, Andreas Granqvist, Helsingborg, Pontus Jansson, Brentford, Filip Helander, Rangers, Pierre Bengtsson, Köpenhamn, Emil Krafth, Newcastle. 
Mittfältare och anfallare:
Sebastian Larsson, AIK, Gustav Svensson, Seattle, Kristoffer Olsson, Krasnodar, Jakob Johansson, Rennes, Emil Forsberg, Leipzig, Jimmy Durmaz, Galatasaray, Albin Ekdal, Sampdoria, Marcus Berg, Krasnodar, Muamer Tankovic, Hammarby, Alexander Isak, Real Sociedad, Sebastian Andersson, Union Berlin, Robin Quaison, Mainz, John Guidetti, Deportivo Alavés. 

6 ggr pengarna på svensk seger

888Sport har ett supererbjudande till nya spelare som ger hela 6 ggr pengarna på svensl seger mot Färöarna. Och för den som tror på Färöarna får man hela 100 ggr pengarna. Använd vår länk och bonuskoden 888BO för att ta del av kampanjen.

Till erbjudandet