Speltips Fluminense – Gremio 15 juni 2017

I väntan på U21 EM i fotboll ger vi ett speltips Fluminense – Gremio 15 juni 2017. Toppmöte i brasilianska högstaligan!

Fluminense tar emot Gremio på VM-stadion Maracana i Rio de Janeiro i natt. Det är två lag som startat säsongen i Serie A imponerande och vi har en riktig toppmatch att se fram emot.

Speltips Fluminense - Gremio 15 juni 2017

Speltips Fluminense – Gremio 15 juni 2017

Stadens överklass lag Fluminense är ett av fyra stora fotbollsklubbar från Rio. De har en lång och stolt historia, men de senaste två säsongerna har inte varit några klang och jubel-föreställningar. Lagen har fått nöja sig med två 13:e placeringar och nu kräver fansen bättring av sina rödgröna spelare. Och det verkar som de också kan få det då det iallafall finns ett rimligt häng på toppen efter en bra säsongsinledning. Experterna hävdar dock att laget fortfarande har en del att jobba på spelmässigt och att de inte riktigt är värda poängen de skrapat ihop.

Nu väntar dock en tuff uppgift när andraplacerade Gremio kommer på besök med fem segrar och en förlust i bagaget. Gremio lyckades dessutom manövrera ut Fluminense i den den brasilianska cupens åttondel för bara två veckor sedan. Dubbelmötet slutade 5-1 till Gremio då och Gremio vann med 2-0 i Rio. Laget har haft lätt för just Fluminense och bara förlorat en av de åtta senaste matcherna på Maracanã. Porto Allegris stolthet ska ha god chans till vinst igen. Speltips (Gremio vinner, insatsen tillbaka vid oavgjort: 2,25* hos Svenska Spel)

Matchen kommer även bjuda på spelare av högsta klass i form av skytteligaledaren Henrique i Fluminense (sju mål på sex matcher) och unga stjärnspelaren Luan i Gremio (tre mål och fyra assist på endast fyra framträdanden). Med dessa poängmaskiner i form så har det här möjlighet att bli en målrik historia. (Över 2,5 mål: 1,86* hos Svenska Spel)

En intensiv match med två spelande lag som kommer bjuda på ett snabbt och rappt passningsspel är dock så gott som en garanti. Slå på viaplay 02.00 natten till fredag för ett toppmöte från mäktiga Maracanã!

Matchinfo Fluminense – Gremio brasilianska ligan

Match: Fluminense – Gremio
Tävling: Brasilianska Serie A
Plats: Maracanã
Tid: 02.00
TV: Viaplay
Odds: 1) 2,10 X) 3,25 2) 3,07*
Över 2,5 mål: 1,86 Under 2,5 mål: 1,82*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel