Speltips Inter – Dortmund

Vi ger dig ett speltips på Inter – Dortmund i Champions Leagues tredje omgång, matchen spelas på onsdag den 23 oktober kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att LeoVegas precis höjt sin oddsbonus till 100% upp till 3000 kr! Till erbjudandet

Speltips Inter - Dortmund 23 okt 2019

Speltips Inter vs Dortmund 23 okt 2019

En snabb titt på Serie A tabellen visar att Inter har tagit imponerande 21 poäng av 24 möjliga på de 8 första matcherna i ligan och de är endast en poäng efter Juventus.

Dortmund har tagit 15 poäng på åtta matcher men är ändå bara en poäng ifrån serieledning då Bundesliga är mycket jämn i år.

Inter:

Inter har ett spännande lag med nyförvärvet från Man Utd Romelu Lukaku i spetsen. 7 segrar av 8 möjliga i Serie vittnar om att lagen redan nu är på gång att utmana giganterna Juventus om ligatiteln. I Champions League inledde man med ett kryss mot Slavia Prag hemma för att sedan förlora med 2-1 borta mot Barcelona. Ganska svag inledning vilket gör att man måste vinna hemma mot Dortmund för att ha en rimlig chans att gå till CL slutspelet.
Skador: Alexis Sanches, Danilo D’Ambrosio och Stefano Sensi

Dortmund:

Dortmund har fått en bra start i Champions League med fyra poäng på två matcher. Först kryss hemma mot Barcelona för att sedan vinna borta mot Slavia Prag med 2-0. Vinner man mot Inter så är man på god väg att klara sig vidare från den svåraste kvalgruppen. I senaste ligamatchen vann man mot serieledande Borussia Mönchengladbach med 1-0 så självförtroendet är helt klart på topp! Bortaplan är man dock inte lika bra som hemma men vi tror att Dortmund är minst lika bra som Inter just nu och klarar av ett kryss!
Skador: Paco Alcácer

Vårt Speltips X
Vi tror på en mycket jämn match!

Bästa odds för X hittar vi med 3,65 i odds hos Unibet.

Övriga odds hittar ni i nedan.

LeoVegas nu med 3000 kr i oddsbonus

LeoVegas har precis förbättrat sin oddsbonus till alla nya spelare. 100% upp till 3000 kr väntar till alla som väljer att spela hos LeoVegas. Mer info om LeoVegas oddsbonus hittar du här.

Till LeoVegas