Speltips Ligacupfinalen 2018 Arsenal vs Man City

Vi har laddat med ett speltips ligacupfinalen 2018 där Arsenal möter Manchester City på Wembley. Du kan även se matchen via free live stream hos Unibet.

Betfair har ett supererbjudande på matchen till alla nya spelare. Du får 6 ggr pengarna om du tror på seger för Man City och hela 20 ggr pengarna för Arsenalseger. Till erbjudandet

Speltips Ligacupfinalen 2018 Arsenal vs Man City

Speltips Ligacupfinalen 2018

Arsenal har inte spelat speciellt bra i årets Premier League och återfinns på en sjätteplats, långt ifrån en CL plats till nästa säsong. Det som ändå talar för Arsenal i Premier League är att man har fått in en av världens bästa anfallare i form av Pierre-Emerick Aubameyang. Men utöver detta är det inte mycket som talar för Arsenal. Senaste matchen mot Östersund i Europa League var ett nytt bottennapp där man förlorade på hemmaplan med 2-1. Rent statistiskt talar nästan ingenting för att Arsenal skall vinna ligacupfinalen 2018.

Man City är Arsenals raka motsats. Här har vi ett lag som presterat på alla sätt och vis i Premier League. Laget leder överlägset och kommer att vinna ligatiteln 2018. Med en stor plånbok har City köpt ihop ett lag som kan vinna Champions League. Pep har fått ihop alla dessa stjärnor och laget spelar en bländande fotboll. Årets enda riktiga bottennapp kom i måndags när man förlorade med 1-0 mot Wigan i FA-cupen. Men nu är det fullt fokus då säsongens första titel skall bärgas.

Speltips: Man City vinner enkelt.

Bästa odds hittar ni i Betsmarts oddsjämförelse

Erbjudanden på Ligacupfinalen 2018

Speltips Betfair – Tokhöga odds på Ligacupfinalen 2018 från Betfair
– Betfair ger alla sina nya kunder hela 20 ggr pengarna på att Arsenal vinner matchen. Och tror du på favoriten Man City får du hela 6 ggr pengarna! Gäller alla nya spelare via vår länk och kampanjkoden ZFBMAO. Du kan max satsa 50 kronor på erbjudandet.
Till Betfair

Missa inte heller att du kan se matchen mellan Arsenal – Manchester City den 25 Februari 2018 via free live stream hos Unibet.