Speltips Liverpool – Man United 14 oktober 2017

Speltips Liverpool – Man United 14 oktober 2017 i Premier Leagues åttonde omgång. Det är sjuan och tvåan i Premier League som möts i helgens rivalmatch och vi har bästa oddsen samt bra erbjudanden!

Missa inte att tippa matchen hos Nordicbet och vinn en vip-resa. Till Nordicbet

Speltips Liverpool - Man United 14 oktober 2017

Speltips Liverpool – Man United 14 oktober 2017

Liverpool har bara 1 vinst på de 6 senaste matcherna och formen är ifrågasatt hos Klopps mannar. Men en vinst mot ärkerivalen Man Utd kan få fansen att börja tro igen. De tre senaste mötena lagen emellan har emellertid slutat oavgjort. Liverpool brukar ha lite problem efter ett landslagsuppehåll och lägg där till en ny skada på Sadio Mané gör att matchen blir oerhört svår. I Premier League så får vi gå tillbaka till säsongen 2017 innan vi kan se en vinst från Liverpool. Saknas gör även Adam Lallana och NatanielClyne sedan tidigare.

Man Utd har varit väldigt stabila i årets serie och har bara ett kryss och resten vinster på de första 7 matcherna och 21-2 i målskillnad. Detta tyder på en stabil defensiv och en fruktad offensiv som Mourinho har fått ihop. Med nyförvärven Lukaku och Matic har man tillfört spets och tyngd till ett redan bra lag. Saknas i United gör Pogba och nu Fellaini. Ett tungt avbräck för Mourinho på bortaplan. Sedan tidigare saknas även Rojo, Ibrahimovich och Phil Jones är ett litet frågetecken. Man Utd har en stor trupp så ersättarna gör minst ett lika bra jobb.

Speltips: Vi ser till statistiken och tippar på ett Kryss i rivalmötet

Bästa odds Liverpool – Man United

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en jämn match, vi anser krysset är det troligaste alternativet och där vi kommer lägga vårt spel.

Bästa odds Liverpool – Man United 14 okt:
1 bästa odds 2,85 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,45 hos Speltips Coolbet
2 bästa odds 2,80 hos Speltips BetHard

Erbjudanden Premier League

Nordicbet har ett unikt speltips på Liverpool – Man United 14 oktober där du kan vinna ett VIP-paket till Manchester-derbyt:

Speltips NordicbetVinn ett VIP-paket till Manchester-derbyt.
Lägg ett spel på exakt 100 kronor på matchen Liverpool – Man United till oddset 1,50 eller högre. Svara på ett formulär på kampanjsidan och skicka in dina tips. De två som tippar bäst vinner. Två VIP-biljetter till matchen mellan Man United och Manchester City den 9 december, inklusive gratis mat och dryck före och efter matchen. Nya kunder får 1000 kr i bonus + 250 kr i riskfritt spel.
Till Nordicbet

Speltips BetserFå 250 kr freebet på Liverpool – Man Utd
Placera ett spel på över 2,5 mål i matchen mellan Liverpool – Manchester United den 14 oktober. Om du förlorar ditt spel kommer Betser att ge dig ett freebet värt upp till 250 kronor på måndag. Erbjudandet gäller endast svenska spelare. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Speltips Betfair8 ggr pengarna på Liverpool och 10 gg pengarna på Man Utd
Betfair ger alla sina nya hela 8 ggr pengarna på att Liverpool ska vinna matchenr och de som tror på United får hela 10 ggr pengarna! Max insats är 100 kr och får det via vår unika länk och kampanjkoden ZFBM58!
Till Betfair