Speltips Liverpool – Salzburg 2 okt 2019

Vi ger dig ett speltips på Liverpool – Salzburg i Champions Leagues andra omgång, matchen spelas på onsdag den 2 oktober kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att du kan få 2500 kr i oddsbonus hos Snabbare

Speltips Liverpool - Salzburg 2 okt 2019

Speltips Liverpool – Salzburg 2 okt 2019

Liverpool inledde med att förlora första matchen i CL mot Napoli med 2-0 och Salzburg krossade Genk med 6-2. På Anfield är Liverpool alltid favoriter och inte många tror att Salzburg ska kunna plocka poäng mot ligaledaren av Premier League.

Liverpool:

Liverpool har inlett ligan med idel segrar och har maximala 21 poäng på 7 matcher. Europakvällar på Anfield brukar bli magiska med publikstödet i ryggen så får de utgångstipset. Senaste matchen borta mot Sheffield United var lite krampaktig och det blev mål först efter att Wijnaldums skott lite turligt letade sig in i mål. Klopp kanske byter några spelare på mittfältet för att få fart på spelet.

Salzburg:

FC Redbull Salzburg har starka ägare och ett mycket ungt och talangfullt lag på gång. I senaste CL-matchen gjorde Erling Haaland hattrick och den unge norrmannen blir ett offensivt hot som Liverpool får se upp med. Det är dock en sak att prestera i den Österrikiska ligan och mot belgiska Genk. Nu väntar ett mycket bättre motstånd och dessutom på Anfield. I ligan har man 25 poäng på 9 matcher. De har även en imponerande målskörd med hela 40 mål. Vi tror att Salzburg kan överraska och göra ett mål men att Liverpool gör fler och vinner matchen.

Vårt Speltips 1
Liverpool är klasser bättre på pappret och hemma på Anfield är man svårslagna.

Bästa odds för 1 hittar vi med 1,34 i odds hos Betsson.

Övriga odds hittar ni nedan:

Snabbare nu med 2500 kr i oddsbonus

Snabbare har lanserat en oddsbonus till nya spelare. 100% upp till 2500 kr väntar till alla som väljer att spela hos Snabbare. Sätter du in 2500 kr så har du 5000 kr att spela med. Mer info om Snabbare oddsbonus hittar du här.

Till Snabbare