Speltips Man City – Chelsea 4 Mars 2018

Vi ger dig ett Speltips Man City – Chelsea till som spelas den 4 Mars 2018 i Premier Leagues 29:e omgång. Ettan mot femman i intressant match, där vi får se om segermaskinen City fortsätter sin defilering mot ligaguldet.

Missa inte att du kan få ett freebet värt 10 euro hos Betser om du spelar ett spel på att City vinner men du mot förmodan skulle förlora. Till Betser

Speltips Man City - Chelsea 4 Mars 2018

Speltips Man City – Chelsea

Manchester City är kanske världens bästa lag just nu. Pep Guardiola har lyckats med allt i sitt nya lagbygge. Visst har han spenderat mycket pengar på nya spelare men de ska ändå spela ihop som ett lag. I de senaste två matcherna har Man City besegrat Arsenal två gånger om med samma resultat 3-0. Den senaste segern innebar att laget har 16 poängs ledning med 10 omgångar kvar att spela. Med andra ord är det hela redan avgjort. Inget lag kommer att vara i närheten av att komma ikapp City i ligan. Det kommer dock inte hindra dem från att fortsätta mosa allt motstånd fram tills sista omgången. Chelsea är onekligen snäppet bättre än Arsenal just nu men mycket mer än så är det inte.

Chelsea är onekligen inne i en riktigt formsvacka. 2 segrar på de 5 senaste matcherna är inte bra och nu ser det ut som om det kan bli svårt att få Champions League plats till nästa säsong. Conte är starkt ifrågasatt och frågan är om han blir kvar om laget missar en topp 4 placering. Nu möter man ligans i särklass bästa lag på bortaplan och är själva inne i en formsvacka. Hur ska det gå? Inte bra är vår bedömning och troligtvis blir detta ännu en uppvisning av Man City!

Speltips: City vinner enkelt. Oddset på vinst är just nu runt 1.60 vilket är ett riktigt bra spel tycker vi!

Bästa odds på matchen Man City – Chelsea 4 Mars 2018 hittar ni i Betsmarts oddsjämförelse.

Erbjudanden på Man City – Chelsea 4 Mars

Lägg ett bet på 100 kr eller mer på att Manchester City vinner mot Chelsea. Om ditt bet inte slår in ger Betser dig 100 kr tillbaka i form av ett Free Bet. Det är vad Betser kallar en No Brainer! Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser