Speltips Man Utd – Liverpool 13 maj 2021

Det börjar närma sig upplösningen av Premier League nu och det återstår endast 6 omgångar av serien. Vi ger dig ett speltips Man Utd – Liverpool 13 maj 2021. Tvåan United tar emot ärkerivalen Liverpool på Old Trafford. En match som alltid är intressant. Matchen är flyttad och spelas nu kl 21:15 på torsdagskvällen. Vi ger dig bästa odds och info på matchen.

Missa inte att du just nu får 50 kr gratis i registreringsbonus från Bethard

Speltips Man Utd - Liverpool 2 maj 2021

Speltips Man Utd – Liverpool

Manchester United är för närvarande tvåa i PL och har 10 poäng upp till serieledande Man City. De har 13 poäng till godo på rivalen Liverpool. De innebär att de är säkra på att klara av att ta en Champions League plats. Att försöka komma ikapp City är det inte många som tror på men de kommer säkert att göra ett försök. De har visat på stark moral med många sena vändningar och de har tagit många starka poäng under seriens gång. Mot Liverpool vill fansen och laget alltid göra en bra match och vi tror att de kommer göra det denna gången också. På skadelistan är det bara Antony Martial och Phil Jones som saknas. Oklart ännu om Harry Maguire kan spela matchen. Oavsett så har Man Utd en stark startelva.

Liverpool vill helst glömma denna säsongen och sikta på nästa. Spelet har varit hackigt och med 3 ordinarie mittbackar skadade under större delen av säsongen har spelet inte gått att känna igen. Även kapten Hendersson har varit skadad under våren och kommer inte till spel mot United. Femte reserven mittbacken Nat Philips har även han varit skadade de senaste matcherna men han kanske kan spela. Senaste matchen spelade Liverpool i rasande fart och tog ledningen mot Newcastle redan efter 3 minuter. Därefter missade man att punktera matchen vilket gjorde att Newcastle kunde kvittera på stopptid. Om Liverpool ska ha en liten chans på att klara topp 4 måste det bli tre pinnar mot United. Något som man har haft svårt för i det senaste mötena.

Vårt speltips blir att det blir en jämn match som slutar oavgjort

Bästa odds Man Utd – Liverpool 13/5

Man Utd bästa odds 3.00 hos William Hill
Oavgjort bästa odds 3,75 hos Unibet
Liverpool bästa odds 2,43 hos Unibet

Oddsen kan komma att ändras och du hittar uppdaterade odds i vår oddsjämförelse

50 kr gratis på matchen

För nya kunder kan Bethard erbjuda 50 kr gratis på matchen. Skapa ett konto via ditt BankId och du får direkt 50 kr att använda på valfritt odds eller casino. Bonusen ska omsättas 10 ggr till odds över 1,80 innan uttag. Mer info kan läsa på Bethard bonussidan

Till Erbjudandet hos Bethard

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...