Speltips Man Utd – Tottenham FA Cup semifinal 21 April

Vi ger dig ett Speltips på Man Utd – Tottenham i FA Cup semifinal 21 April. Det är två lag som väldigt gärna vill ha en titel i år och då är detta sista chansen. Så länge du har pengar på ditt spelkonto kan du se matchen gratis hos Bet365

Speltips Man Utd - Tottenham FA Cup semifinal 21 April

Speltips Tottenham – Man Utd FA Cupen 21 April

Tottenham har varit ett av vårens bästa lag i Premier League. Dock har man i de sista två matcherna inte presterat på topp. Först en klar förlust mot seriesegrarna Manchester City och senast bara 1-1 borta mot Brighton. Känslan är att Tottenhams form är på nedgång och det är inte samma självklara spel vi har sett det senaste. Dock är Tottenham fortfarande ett riktigt bra lag och de har en gigantisk fördel av att få spela semifinalen på sin hemmaplan denna säsongen Wembley!

Man United har sett krampaktigt ut i många matcher denna säsongen men ändå fått med sig bra resultat. Dock att spelet sett bättre och bättre ut och kanske kan man utmana om ligatiteln på allvar nästa säsong. Dessutom stod man nyligen för en av årets mäktigaste vändningar när man vände 0-2 till 3-2 mot Manchester City. I årets båda möten med Tottenham det varit jämnt. Vinst hemma med 1-0 och förlust borta med 2-0. Tittar man på oddsen är Tottenham favoriter men vi tror på en mycket jämn match. Och enligt vår bedömning är seger för Manchester United bästa spelet sett till oddsen!

Speltips: Manchester United vinner.

Bästa odds Man Utd – Tottenham FA cupen 2018

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på Tottenham, men vi är inte beredda att hålla med dem.

Bästa odds Man Utd – Tottenham 21 April:
1 bästa odds 3,50 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,50 hos Speltips Unibet
2 bästa odds 2,30 hos Speltips Coolbet

Ny Oddsbonus hos LeoVegas

LeoVegas har förbättrat sin oddsbonus rejält och erbjuder nu 200% upp till 2000 kr till alla nya spelare. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr. Bonusen skall omsättas 8 ggr till odds 1.50 eller högre innan uttag. Vilket är bra bonusvillkor. Läs mer om Nya oddsbonusen hos LeoVegas.
Till LeoVegas

Se FA cupen via free live stream

Bet365 har rättigheterna att via FA Cupen i sin Live streaming tjänst. Det betyder att du kan se både Man Utd mot Tottenham och Chelsea mot Southampton helt gratis. Regler och villkor gäller.
Till Bet365