Speltips och live stream Irland – Tyskland 12 oktober 2012 VM-kval

Efter Sveriges match mot Färöarna så spelas en annan mycket intressant drabbning i Sveriges VM-kval-grupp. Irland tar emot storfavoriten Tyskland på hemma plan. Matchen startar kl 20:45 och du ser den via live stream från Speltips Bet365

Speltips Irland – Tyskland VM-kvalet 12 oktober

Irland började med att vinna mot Kazakstan borta i VM-kvalets första match. Det satt dock hårt inne och avgörandet kom först i slutet av matchen då man lyckades göra två snabba mål och vinna matchen. Tyskland har börjat med 2 raka segrar Färöarna 3-0 och om än knappt senast mot Österrike med 2-1. Irland får klara sig utan några nyckelspelare i matchen. Sean St Ledger, Glenn Whelan, Kevin Doyle, Richard Dunne och även James McLean är alla borta i det viktiga mötet. Tyskland får klara sig utan Hummels i båda matcherna. Däremot är det osäkert om Philipp Lahm och Thomas Müller kan delta då båda dras med småskador. Tyskland har ett riktigt starkt lag ändå och bör ha en stor chans att vinna matchen.
Vårt speltips Tyskland vinner

Bästa odds Irland -Tyskland
1 bästa odds 8,00 hos Speltips Bet365
X bästa odds 4,50 hos Speltips Bet365
2 bästa odds 1,46 hos Speltips Nordicbet

Live stream Irland – Tyskland 12 oktober 2012

Bet365 visar mängder av VM-kval matcher den 12 oktober och däribland båda mötena i Sveriges grupp. Kazakstan mot Österrike och Irland – Tyskland. Det enda som behövs är ett spelkonto med pengar på så ser du mängder av fotbollsmatcher.

Spela och se VM kval hos Speltips Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *