Speltips på finalen av Melodifestivalen 2018

Dags för finalen av Melodifestivalen den 10 Mars 2018 och vi ger dig vårt speltips på Sveriges största musiktävling. Vi har även spelbolagens bästa odds på alla favoriterna i årets final.

Speltips på finalen av Melodifestivalen 2018

Speltips på finalen av Melodifestivalen 2018

I vårt speltips ska titta närmare på favoriterna och se vilka odds Melodifestivalens finalister har samt vilka vinstchanser vi bedömer att de har. Därefter avslutar vi med kampanjer och oddserbjudanden hos spelbolagen.

Benjamin Ingrosso – Bästa odds 1,90 hos Unibet
Benjamin är spelbolagens gigantiska favorit och med ”Dance You Off” kan han ta hem segern. Att oddset sjunker är också ett tecken på att vi spelare väljer att spela på Ingrosso. Då är även spelbolagen snabba med att sänka oddsen. Det finns mycket som talar för att detta blir årets vinnarlåt!

Felix Sandman – Bästa 5,25 odds Unibet
Felix är den stora utmanaren till Benjamin Ingrosso. Och det som talar för honom är att han just nu toppar den svenska Spotify listan. Dock kan det vara så att han gör det på grund av sin medverkan i Andra chansen. Nu när alla låtar tävlar på samma villkor är vi inte alls lika säkra på att Felix klarar en topp 3 placering. Den internationella juryn hör Sandmans låt för första gången och är den tillräckligt bra då? Vi tror inte det.

John Lundvik – Bästa odds 5,50 hos Bet365
”My Turn” är en outsider i årets Melodifestival. Mycket kommer avgöras av de internationella rösterna och här tror vi att Lundvik kommer kamma hem många poäng. Men är det tillräkligt för att besegra Ingrosso. Vi tror inte det

Liamoo – Bästa odds 12,00 hos Coolbet
Med låten ”Last breath” är Liamoo ärest stora överraskning. Detta skulle absolut kunna vara en vinnarlåt om Liamoo vore lite mer känd och fått de där extra rösterna. Låten hålle men frågan är om Liamoo gör det? Vi vill ändå slå ett slag för Liamoo och med ods över 10 ggr pengarna är detta ett bra oddsspel!

Samir och Viktor – Bästa odds 21,0 hos Coolbet
Samir och Viktor har en av årets skönaste låtar. Men som så många gånger förr faller det på att de sjunger på svenska! Samir och Viktor vinner inte Melodifestivalen 2018!

Riskfritt spel på Melodifestivalen hos Unibet

Unibet har årets bästa erbjudande från spelbolagen på Melodifestivalen 2018. Här kan du spela för 50 kr helt gratis. Lägg ditt spel och när du skall satsa lägger du istället det ”freebet” som Unibet laddat alla spelares konto med!

Till Unibet