Speltips Polen – Sverige U21 19 juni 2017

Här kommer ett intressant speltips Polen – Sverige U21 19 juni 2017. Sverige-Polen möts i ”måste-match” ikväll kl 20:45.

Efter 0-0 med mersmak i premiären mot England är det ikväll dags för Sveriges andra matchen i U21 EM. Hemmanationen Polen står för motståndet i denna ytterst viktiga kamp.

Speltips Polen - Sverige U21 19 juni 2017

Speltips Polen – Sverige U21 19 juni 2017

Sverige var bara en missad straffspark från tre poäng mot England och ett perfekt utgångsläge i gruppen. Men Linus Wahlqvists ”niometare” höll inte Pirlo-klass och blågult fick nöja sig med en pinne. Svenskarna kan ändå ta med sig en positiv känsla till kvällens match mot Polen då man skapade betydligt mer än stjärnspäckade England och tränare Håkan Ericson var nöjd med spelet.

Polen mår säkerligen inte lika bra då laget oväntat förlorade inledningsmatchen mot Slovakien med 2-1. Polen hade stora problem med Slovakerna som gång på gång luckrade upp hemmaförsvaret. Nu måste de rödvita gå för tre poäng ikväll för att chansen till semifinal ska leva vidare.

Att slå Sverige blir dock inte enkelt. Trots att bara två spelare finns kvar från guldlaget 2015 så har Håkan Ericson lyckats få ihop ett riktigt bra lagbygge igen. Sverige har nu gått 14 tävlingsmatcher i rad utan förlust, trots att tuffa motståndare som Spanien, Portugal, Kroatien, Danmark och England stått på andra planhalvan. Med tanke på svenskarnas fina inledning i turneringen finns det goda chanser till vinst här. När Polen nu är tvingade att trycka på framåt kommer det öppna ytor.

Speltips: (Sverige vinner: 2,38* Svenska Spel)

Matchen blir extra speciell för den svenska anfallaren Pawel Cibicki. För ett år sedan blev Malmöspelaren, som har polsk pappa, uttagen till båda U21-landslagen men valde Sverige. Den yviga forwarden var en av Sveriges bästa spelare i premiärmatchen och hade bland annat ett skott i ribban. Cibicki kommer med sin snabbhet ställa till stora bekymmer för en trög och långsam polsk backlinje. (Cibicki gör mål: 3,05* hos Svenska Spel)

Det här är en otroligt viktig match för båda lagen. Polen bara måste gå för tre poäng och Sverige får inte förlora för att lagens dröm om EM-trofén ska leva vidare. Kan Sverige fortsätta imponera och köra över hemmanationen?

Matchinfo Polen Sverige U21

Match: Polen U21 – Sverige U21
Tävling: U21 EM
Plats: Arena Lublin
Tid: 20.45
TV: Kanal 5 och Eurosport 1
Odds: 1) 2,72 X) 3,10 2) 2,38*
Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,77*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel