Speltips Premier League 17/10 2020 – Superlördag

Landslagsuppehållet är slut och vi ger dig ett Speltips på Premier League 17/10. Det är en så kallad superlördag med riktiga toppmatcher i engelska högstaligan. Vi ger dig ett speltips på 4 matcher som spelas lördag den 17/10.

Det är även starten för Tips-SM hos Svenska Spel där du under 6 veckor kan bli korad till Sveriges bästa tippare.
Annons:

Speltips Premier League 17/10

Speltips Premier League 17/10

Det är 4 matcher som spelas lördagen den 17 oktober och det börjar med ett stekhett Merseysidederby mellan Everton-Liverpool kl 13:30. Sen fortsätter det med match nr 2 på Stryktipset som är mötet mellan Chelsea och Southampton kl 16:00. Sen följer Man C – Arsenal kl 18:30. Kvällen avslutas med Newcastle mot Man Utd kl 21:00. Här följer speltipsen på matcherna:

Speltips Everton – Liverpool lördag kl 13:30

Everton har startat ligan på bästa sätt med 4 raka vinster vilket gör att detta Merseysidederby blir ett av de hetaste på många år. Everton har värvat smart och fått bra utdelning så här långt. James Rodrigues har fått en nytändning och längst fram gör Dominic Calvert Levin mål på nästan allt. Det blir nåt att bita i för Liverpool.

Liverpool åkte på den största förlusten sen 1963 när de förlorade med 7-2 mot Aston Villa i senaste omgången. Det är ett mycket revanschsuget gäng som Everton får möta i Merseysidederbyt. Klopp har dock haft korta förbereedelser då många av spelarna har varit iväg på landslagsuppdrag över hela världen. Det är även en del spelare som har smittats av Covid som är osäkra till spel.

Vi tror att Liverpool studsar tillbaka och tar hem segern till bästa odds 1,88 hos Betsson

Speltips Chelsea – Southampton 17/10 kl 16:00

Chelsea har blandat och gett hittills under säsongen. Höga toppar men även djupa dalar har präglat spelet. Chelsea har många nyförvärv och det kommer ta en tid att få alla samspelta. Senaste matchen stämde det mesta när man slog Crystal Palace med 4-0. Kan man fortsätta vinnartrenden mot Southampton?
Vi tror det och spikar 1:an till bästa odds 1,54 hos Betfair

Southampton har spelat bra men inte fått med sig alla resultat. De är lite för lätt att göra mål på Southampton i dagsläget även om senaste matchen var ett steg framåt. Vi tror att de inte räcker till i denna matchen borta mot ett starkt Chelsea.

Speltips Man City – Arsenal kl 18:30

Man City har en match mindre spelad en övriga konkurrenter och återfinns därför nere på 14:e plats i tabellen. Men en förlust och en oavgjord på tre matcher är inget Peps lag är nöjda med och nu förväntar sig alla att de ska få igång spelet och vinna. Hemmaplan brukar betyda fördel men utan publik är inte fördelen så stor. Det blir återigen en tuff match för City som de till slut lyckas vinna.

Arsenal å sin sida har 3 vinster och bara 1 förlust mot förra årets mästare Liverpool. Med Arteta har Arsenalfansen fått ett betydligt stabilare spel mot topplagen. De kommer krympa ytorna och satsa på kontringar och hoppas på magi från Auba och kompani. Det räcker tyvärr inte hela vägen denna gången utan de får åka hem utan poäng.

Vårt speltips Premier League 17/10 blir att Man City vinner till bästa odds 1,44 hos Betsson

Speltips Premier League 17/10 Newcastle – Man Utd kl 21:00

Newcastle avslutar denna superlördag med att ta emot Manchester United. En match som Newcastlefansen alltid ser framemot lite extra. Över tiden har det alltid varit en speciell match med mycket mål Vi tror därfär att så även blir fallet denna gången. Newcastle ligger i mitten av tabellen och bör ha en bra chans mot ett stukat man United.

Man Utd åkte på en riktig stjärnsmäll senast mot Tottenham och laget är inte i den bästa formen. Mittbackarna har sett skakiga ut i Nations League där Maguire åkte på ett rött kort för sitt England och Lindelöf åkte på två tunga förluster för sitt Sverige mot Portugal och Kroatien. Fortästter kräftgången för United.

Vi tror det och chansar på att Newcastle vinner till bästa odds 5,20 hos Betfair

Speltips Superlördag: En fyrling på ovanstående matcher ger i skrivande stund 20,30 i odds hos Betsson

Tips-SM startar 17/10 hos Svenska Spel

Den 17 oktober startar Tips-SM 2020 hos Svenska Spel. Spela Stryktipset under sex veckor och bli Sveriges bästa tippare. Dina 5 bästa veckor räknas med i tävlingen! Det är dock bara äran att vinna och eventuella utdelningar på Stryktipset du kan vinna. Men du kan titulera dig som Svensk mästare i Tippning! Spela ett 64 raders system och anmäl dig hos Svenska Spel

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...