Speltips Premier League 21 – 22 Nov 2020

Vi har speltips på Premier League den 21 och 22 November 2020 och det är framförallt två matcher som sticker ut och det är Tottenham – Man City och Liverpool – Leicester.

Speltips Premier League 21 - 22 Nov 2020

Speltips 21 Nov 2020 Tottenham – Man City

Premier League matchen mellan Tottenham och Man City är riktigt intressant nu när Tottenham på allvar ser ut att kunna blanda sig i titelstriden. José Mourinhos mannar har tagit 17 poäng på 8 matcher och med målskillnaden 19-9 ligger de just nu på andra plats i ligan. Det var det nog få som trodde efter att ha sett ett uselt Tottenham förlora mot Everton i första omgången. Och skall man vara ärlig så spelar Tottenham fortfarande ingen riktigt bra fotboll. Men man har fått igång målskyttet och med snabba anfall kan firma Kane/Son straffa även de bästa försvaren. På bortaplan har Tottenham fyra raka segrar i Premier League, men nu är det hemma och det har det bara blivit en seger på de fyra första.

Man City har inlett ligan trevande med endast 12 poäng på 7 matcher och är i desperat behov av poäng om inte ligatiteln skall gå förlorad redan innan årsskiftet. Senast blev det 1-1 i en välspelad match mot Liverpool och där såg man stundtals det spel som Man City kan spela och hittar man tillbaka det så är man bättre än Tottenham. Vi ser Man City som det spelmässigt bättre laget i denna match och Tottenham verkar inte ha mycket nytta av att spela på hemmaplan om man tittar på statistiken. Men de är samtidigt så målfarliga att de kan straffa City. Vi tror att båda lagen kan vara ganska nöjda med krysset och det blir vårt spel!

Speltips: Oavgjort till bästa odds 4,00 hos Bet365

Speltips 22 Nov 2020 Liverpool – Leicester

Det är ettan Leicester som gästar trean Liverpool i helgens andra stormatch som spelas kl 20.25 söndag den 22 november. Liverpool är ett lag i kris, de har i princip hela ordinarie backlinjen skadad. Det är ett minst sagt skadedrabbat lag som möter ligaledande Leicester. Ett Leicester som har inlett säsongen på ett mycket imponerande sätt och har dessutom tre raka segrar i ligan. Det är sällan det är läge att tippa mot Liverpool hemma på Anfield, men nu är det speciella omständigheter och då har Leicester en riktigt bra chans att vinna. Vi tror det blir så!

Speltips: Leicester vinner till bästa oddset 4,0 hos Bet365

Dubbeln spelas till 16 ggr pengarna hos Bet365

Den som vill betta på matcherna hittar här info om alla spelbolagens bettingbonusar.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...