Speltips Premier League 22 feb 2020

Vi har speltips på två intressanta Premier League matcher den 22:a februari 2020. Först ut är Chelsea – Tottenham kl 13.30 och senare på kvällen kl 18.30 spelar Leicester – Manchester City.

Speltips Premier League 22 feb 2020

Speltips Chelsea – Tottenham

Detta är en mycket intressant match mellan de två lag som just nu kämpar om fjärdeplatsen i Premier League tabellen. Chelsea är just nu fyra i ligan och Tottenham har femteplatsen. Chelsea har haft flera svåra matcher i ligan det senaste och har inte fått spelet att stämma fullt ut. Att man ändå innehar fjärdeplatsen i ligan tyder på en viss styrka. Tottenham har tre raka segrar i ligan men nu saknar man sina stora stjärnor Harry Kane och Hueng min Son. I matchen mot Liepzig i veckan såg man att det kommer bli tufft för Tottenham mot bra motstånd. Vi tror att Chelsea blir för svåra. Speltips 1.

Speltips Leicester – Man City

Att Leicester skulle vara med och slåss om en andraplats i ligan var det få som trodde inför säsongen. Nu efter 26 spelade omgångar är de på tredjeplats och kan mycket väl ta andraplatsen i ligan. Oavsett bör de kunna klara en Top 4 placering om laget fortsätter prestera som tidigare under säsongen. Nu möter man ett skakat Man City som troligtvis kommer att uteslutas från CL spel de kommande två säsongerna. Det kan även bli tal om ytterligare bestraffning. Frågan är hur spelare och ledare tar detta? Redan innan Citys tuffa bestraffning så hade laget en svag formkurva och nu tror vi att den kommer att fortsätta ett bra tag till. Sett till förutsättningarna för denna match har Leicester stora chanser och oddsen på dem är riktigt bra. Hemmaseger är därför vårt spel i denna match! Speltips 1.

Erbjudanden från spelbolagen på Premier League 22 feb

Här listar vi de bästa kampanjerna från svenska spelbolag just nu. Missa inte att vi nyligen fått ett nytt spelbolag i Sverige, Tipwin!

Tipwin oddsbonus 2020

Tipwin är ett helt nytt spelbolag i Sverige som har en bra bonus till nya spelare. Den är på 100% upp till 1000 kr. Egentligen får man som ny spelare 100 euro i Tipwin oddsbonus vilket är närmare 1050 kr. Så vill man maximera bonusen finns det alltså lite drygt 1000 kr att hämta. Den som sätter in 1000 kr har 2000 kr att spela med och det anser vi vara en bra oddsbonus 2020!

Till Tipwin

✅ Hur hämtar jag Tipwin oddsbonus?

✔️ 1. Registrera ett nytt spelkonto på Tipwin.se
✔️ 2. Fyll i dina personuppgifter
✔️ 3. Verifiera ditt spelkonto via email
✔️ 4. Gör en insättning och du får din oddsbonus automatiskt
✔️ 5. Börja spela med din oddsbonus
Tipwin oddsbonus