Speltips Premier League Omgång 1 Säsongen 22/23

Vi har ett speltips på den första omgången av Premier League säsongen 22/23. Det är upp till bevis för favoriterna Man City och Liverpool som båda startar med luriga bortamatcher men samtidigt finns det många bra odds i denna omgång. PL startar extra tidigt i år då det spelas fotbolls VM i Qatar i November/December.

Speltips Crystal Palace – Arsenal 5/8 2022

Premier League säsongen 22/23 inleds på fredagen med med matchen Crystal Palace – Arsenal. Man kan lugnt säga att Arsenal är en av sommarens stora vinnare med två riktigt vassa nyförvärv från Man City – Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko. Med dem bör Arsenal kunna utmana om en CL plats i år. I Crystal Palace är det som vanligt Wilfred Zaha som får dra ett stort lass, men han är ganska ensam och Palace saknar några bra nyförvärv för att kunna utmana Arsenal i första omgången tror vi. Speltips: Arsenal vinner, spelbart ned till 1.80 ggr pengarna.

Speltips Fulham – Liverpool 6/8 2022

Förra året utmanade Liverpool man City om ligatiteln i alla 38 omgångarna. Liverpool har tappat Sadio Mane men har köpt Darwin Nunes från Benfica och kommer med stor säkerhet vara med och slåss om guldet även i år. För många son bettar är Liverpool en kassako och att får odds över 1.30 borta mot Fulham är ett bra speltips enligt oss!

Speltips Tottenham Hotspur – Southampton 6/8 2022

Tottenham har spenderat stort denna sommaren inhandlat bland annat Richarlison från Everton. På det hela har man breddat truppen och har nu fler alternativ om inte allt skulle stämma i startelvan. Spurs har en bit kvar till Liverpool och Man City men mycket talar för att man kan ta en CL plats även i år och då kommer Southampton hemma inte vara något som helt problem tror vi. Speltips: Tottenham vinner och det är spelbart ned till 1.35 ggr pengarna.

Speltips Everton – Chelsea 6/8 2022

Everton har tappat sin bästa spelare till Tottenham och kan få tufft att klara kontraktet i år tror vi. Chelsea däremot har värvat Raheem Sterling och kan han hitta formen kanske även Liverpool och Man City kan utmanas på allvar. Oavsett så kommer Chelsea bli bättre med honom i laget och i matchen mot Everton tror vi han kan dominera. Speltips: Chelsea vinner till och det är spelbart ned till 1.50. Stort överodds just nu alltså!

Speltips West Ham United – Manchester City 7/8 2022

Sista matchen i speltipset är West Ham – Man City och det kan ju bara sluta på ett sätt eller hur. Nja, givetvis är Man City stora favoriter, men vi minns hur det gick i första omgången förra säsongen när Tottenham vann mot City men 1-0. Senast lagen möttes slutade det 2-2 och dessutom har Man City tappat många spelare under säsongen och det kan nog ta några omgångar innan man är i samma form som mot slutet av förra säsongen. Speltips: Krysset är bästa spelet och det är spelbart till 4.5 ggr pengarna.

Oddsbonusar 2022

Det finns några riktigt bra oddsbonusar man bör titta lite extra på om man bettar på Premier League, detta är våra favoriter just nu:

  1. Snabbare – 100% oddsbonus upp till 3000 kr. (Sätt in 3000 kr och spela med 6000 kr)
  2. Bet365 – 100% upp till 1250 kr (Spela på odds 1.20 eller högre)
  3. Unibet 100% upp till 1000 kr (Gäller till 14 aug)

Vill ni ha fler bonusar finns det på Betsmart.se

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...