Speltips Premier League sista omgången 22/5

Det är jämnt i toppen och botten och nu ska det avgöras och vi ger dig ett speltips på Premier League sista omgången. Alla matcherna spelas söndag 22 maj kl 17:00 och det blir spännande att följa vem som vinner Premier League, vilka lag som tar Europaplatserna och vilka lag som åker ur. Du får även bästa odds som du kan följa ända till slutet. Följ en uppdaterad PL-Tabell här

UPPDATERAT! City vann sin match efter stor dramatik med 3-2 och blev PLmästare. Burnley förlorade och åkte ur Premier League och Leeds klarade sig kvar!

Tror du att Man City vinner Premier League får du just nu 1,12 i odds hos Unibet

Speltips Premier League sista omgången 22/5

Spelschema Premier League sista omgången

Vi börjar med att titta på spelschemat för alla matcher:

Söndag 22 maj

17:00 Arsenal – Everton
17:00 Brentford – Leeds United
17:00 Brighton and Hove Albion – West Ham United
17:00 Burnley – Newcastle United
17:00 Chelsea – Watford
17:00 Crystal Palace – Manchester United
17:00 Leicester City – Southampton
17:00 Liverpool – Wolverhampton Wanderers
17:00 Manchester City – Aston Villa
17:00 Norwich City – Tottenham Hotspur

Bästa odds Premier League sista omgången 22/5

Speltips Premier League 22/5

Här går vi igenom match för match och ger dig speltips och vad matchen betyder:

Toppstriden mellan Liverpool och City

Liverpool – Wolverhampton Wanderers 1:a

Liverpool ligger bakom Man City med en poäng innan sista omgången och kommer göra allt för att vinna denna matchen. De roterade friskt i senaste matchen och kommer nu med ett lite mer ordinarie lag. Van Dijk och Salah är tveksamma till spel.

Wolves har inget att spela för och kommer inte kunna matcha Liverpool i denna matchen. I senaste matchen fick man bara 1-1 mot Norwich och matchen innan föll man ihoip mot City med 5-1. Spelarna har checkat ut och tänker redan på semestern.

Vårt speltips Liverpool vinner men frågan är om det räcker.

Manchester City – Aston Villa 1:a

Man City har allt i egna händer inför sista omgången och nu är det bara Steven Gerrards Aston Villa som står i vägen för Premier League titeln. Pep är utslaget ur andra turneringar och kan satsa allt på att vinna. En vinst krävs för att säkra titeln och det blir nervig eftersom att man bara fick 2-2 mot West Ham.

Aston Villa har inget att spela för mer än sin heder och att en viss Steven Gerrard kan hjälpa klubben i sitt hjärta till en PLvinst. Men det gäller för Gerrard att få med sig spelarna på en sista kamp. Det blir oerhört svårt för borta på Etihad får man inget gratis. Man har dessutom spelat en tuff match mot Burnley på torsdagen.

Vårt speltips Man City vinner och vinner guld!

Champions League platser och streckstrid

Arsenal – Everton 1:a

Arsenal slåss för att knipa 4:e platsen och därmed få spela i Champions League nästa år. Efter sin förlust mot Newcastle i veckan kan man nu missa Champions League till förmån för ärkerivalen Tottenham. För att sätta press och få chansen krävs en vinst mot Everton.
Everton är inblandad i bottenstriden och behöver få ett bra resultat i sista matchen för att få spela i högsta ligan nästa år igen. Ångestmatch för alla Evertonians. De slåss framförallt Burnley och Leeds om att hänga kvar.

Vårt speltips blir att Arsenal vinner i kraft av hemmaplan. Everton får hoppas att de klarar sig kvar ändå.

Norwich City – Tottenham Hotspur 2:a

Norwich är redan klara för spel i Championship nästa säsong och detta blir sista matchen i Premier League på ett tag. Då möter man ett Tottenham som innehar den åtråvärda CL-platsen med 2 poäng före Arsenal. Ett kryss räcker för Tottenham för att säkra CLspel och vi tror att de grejar en vinst.

Vårt speltips blir att Tottenham vinner

Brentford – Leeds United 1:a

Brentford har gjort en stark säsong och vill avsluta fint framför sina hemmafans i sista matchen. Ligger på säker mark och har redan klarat kontraktet. Inget att spela för mer än äran.
Leeds United har varit i fritt fall det senaste då deras form har gjort att de är indragna i bottenstriden och risken är stor att de åker ur om det inte gör en sista kraftansträngning och vinner denna matchen.

Vårt speltips: Brentford vinner och Leeds åker ur.

Burnley – Newcastle United bottenstrid 1:a

Burnley måste vinna för att klara sig kvar och har kämpat febrilt det sista för att klara sig kvar.
Newcastle spelarna tänker redan på semestern och har checkat ut.

Vårt speltips: Motivation slår klass och Burnley vinner.

Brighton and Hove Albion – West Ham United X

Denna matchen gäller mest för West Ham som vid rätt resultat kan fixa en Europaplats. Brighton är starka hemma och har hittat formen och kan skrälla. De vill även spela för sina hemmafans och säkra en plats på övre halvan av Premier League

Vårt speltips blir att det blir kryss!

Crystal Palace – Manchester United 1

Man United spelarna har inte nån vidare form och för att inte missa Europa helt måste det bli vinst här. Det är dock en svår bortamatch mot Crystal Palace och vi tror att det blir svårt. Crystal Palace vinner.

Leicester City – Southampton 1:a

En betydelselös match som kan sluta hur som helst. Leicester får tipset då de har hemmaplan och har visat gryende form. Vi avstår från spel i denna matchen då den är alltför oviss.

Chelsea – Watford är en annan match där ena laget har checkat ut och det andra spelar för Europaspel. Chelsea vinner enkelt denna matchen.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...