Speltips Real Madrid – Barcelona 23 April 2017 – Ronaldo i högform avgör El Clásico ikväll?

Helgen avslutas på bästa sätt med det kanske hetaste fotbollsmötet i hela Europa. Real Madrid och Barcelona drabbar samman på Bernabeu där Katalanerna måste vinna för att få kontakt med Los Blancos i kampen om ligasegern. Bered er på ett laddat El Clásico!

Speltips Real Madrid - Barcelona 23 April 2017

Speltips Real Madrid – Barcelona 23 April 2017

Barcelona har inte varit att känna igen den senaste tiden och laget har fallit tungt i både Europa och ligan. I Champions League blev laget i veckan totalt utmanövrerat av ett skickligt Juventus som tog sig vidare med klara 3-0. I ligan har Barca i dagsläget tre poäng upp till Real med en match mer spelad. Således krävs en vinst för Katalanerna i helgens El Clásico för att det ska finnas någon som helst chans till tredje raka ligatiteln.

Till skillnad från Barca tog sig Real Madrid vidare till semifinal efter ett riktigt tufft möte med Bayern München. Marginalerna var på Reals sida och med en man mer i förlängningen var det aldrig något snack. Efter en tveksam vår verkar dessutom Ronaldo slutligen hittat formen och stod för hela fem mål i dubbelmötet med de tyska giganterna. Med ett Real med sprudlande självförtroende och en Ronaldo i högform, och som verkligen vill säkra Los Blancos första La Liga-titel sedan 2012, kommer Barcaförsvaret få det oerhört tufft. (Real över 2,5 mål: 2,93* hos Svenska Spel)

Det var längesen Barcelona kom med så dålig form till ett El Clásico. Den verkliga hungern verkar saknas och laget har nu gått tre av de fyra senaste matcherna mållösa, något som inte hänt sedan våren 2008. Efter Neymars röda kort i 0-2 matchen mot Malaga får dessutom Barca klara sig utan sin brasilianska stjärna. Mycket talar för att Real går på knock från start mot ett Barcelona i brist på självförtroende. (Real att leda i HT: 2,47* hos Svenska Spel)

Som brukligt kommer det med all säkerhet bjudas på stor underhållning och många mål. I de 20 senaste mötena mellan lagen har det snittats 3,65 mål per match!

Match: Real Madrid – Barcelona
Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 2,00 X) 3.85 2) 2,97*
Över 2,5 mål: 1,38 Under 2,5 mål: 2,85*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel