Speltips Santos – Palmeiras 14 juni 2017

Efter den ljumma Norge – Sverige matchen igår har vi ett speltips Santos – Palmeiras 14 juni 2017 som säkert blir ett hett brasilianskt Sao Paulo-derby!

De två lagen med flest ligatitlar genom tiderna i Brasilien drabbar samman under onsdagsnatten. Att det dessutom är två lag från Sao Paulo i detta “Clássico da Saudade” gör matchen till en av de absolut hetaste i Brasilien under året.

Speltips Santos - Palmeiras 14 juni 2017

Speltips Santos – Palmeiras 14 juni 2017

Santos är ett av de mest klassiska brasilianska klubblagen och med sina åtta titlar är de näst bäst i Serie A. Fram till förra säsongen delade de förstaplatsen men då vann en av deras värsta konkurrenter Palmeiras titeln och klev upp som ensam ledare på nio stycken. Under onsdagsnatten svensk tid drabbar lagen samman i ett hett “Clássico da Saudade”.

Ingen av klubbarna har fått någon vidare start på året och ligger efter sex omgångar i mitten av tabellen. Matchen är därför även tabellmässigt av högsta betydelse då vinst är ett måste för att inte tappa kontakten med toppen. Det har varit kraftig hemmafördel dessa lag emellan genom åren. I distriktsserien Campeonato Paulista lyckades dock Palmeiras för tre månader sedan ta sin första seger på Vila Belmiro på elva matcher. Santos har nu revansch att utkräva och kommer verkligen inte vilja förlora två raka inför sin hemmapublik mot sin bittra rival. I Serie A har Santos dessutom fem raka segrar på Vila Belmiro mot Palmeiras. Speltips: Santos vinner: 2,20* hos Svenska Spel

Bortaspelet har varit under all kritik för titelförsvarande Palmeiras så här långt. Tre bortamatcher har resulterat i tre förluster och noll mål framåt. Även om Santos inte imponerat nämnvärt på Vila Belmiro än så länge i år är det extremt svårt att göra mål på fiskarna, som de kallas. Målvakten Vanderlei har enbart fått kapitulera en gång på sin hemmaarena hittills den här säsongen. (Under 2,5 mål: 1,82* hos Svenska Spel)

Vi har alltså ett hett Sao Paulo-derby att se fram emot. Blir det Neymars gamla klubb Santos eller titelförsvarande Palmeiras som tar sig närmare toppen?

Matchinfo Brasilianska ligan Santos – Palmeiras

Match: Santos – Palmeiras
Tävling: Brasilianska Serie A
Plats: Vila Belmiro
Tid: 02.45
TV: Viaplay
Odds: 1) 2,20 X) 3,10 2) 3,00*

Över 2,5 mål: 2,05 Under 2,5 mål: 1,67*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel