Speltips Skottland – England 10 juni 2017 VMkval

Kan Skottland äntligen hota storebror England? Det får ni reda på i vårt Speltips Skottland – England 10 juni 2017 VMkval!

Skottland har inte spelat ett VM sedan 1998. Nu har landet tätkänning i sin kvalgrupp. Ikväll väntar en stenhård fight mot ärkerivalen England.

Speltips Skottland - England 10 juni 2017 VMkval

Speltips Skottland – England

England har fyra vinster och ett kryss på de första fem omgångarna i VM-kvalgrupp F och laget ser ut att ta sig till sitt sjätte raka slutspel relativt enkelt. Men bakom gruppledaren är det ett rejält getingbo bestående av Slovakien, Slovenien och Skottland som slåss om andraplatsen.

Så det är mycket som står på spel för skottarna som törstar efter ett stort mästerskap och inte minst knäppa storebror England på näsan. Hemma på Hampden Park har man hittills inte förlorat i VM-kvalet och den senaste matchen, vinsten med 1-0 mot Slovenien, var livsviktig för fortsättningen.

Det är många hundra års förtryck som skottarna vill ge igen för ikväll. Men det blir inte enkelt. I senaste mötet på Wembley körde engelsmännen över kiltarna med 3-0. Framförallt har Englands defensiv varit prickfri. Laget är det enda i hela VM-kvalet som inte har släppt in något mål hittills. Fem raka nollor alltså. Skottland har inte direkt några världstjärnor att tillgå i offensiven så det återstår att se om laget kan spräcka den nollan. Speltips: Skottland gör 0 mål: 1,83* hos Svenska Spel

Hur gärna än hemmapubliken vill se en vinst här så talar allt emot det. Även om Skottland har ett massivt stöd på Hampden Park har de blåvita inte lyckats besegra engelsmännen på över 30 år i sin hemmaborg. De tre matcherna lagen spelat under 2000-talet har slutat med tre klara förluster för skottarna och det kommer bli ytterst svårt för Gordon Strachans mannar att rubba engelsmännen även under lördagen. Speltips: England vinner: 1,65* hos Svenska Spel

Det enda vi kan vara säkra på är att skottarna kommer att bjuda på en fantastisk stämning på läktarna ikväll. Kan de äntligen få sin revansch på storebror eller ska England cementera gruppsegern?

VM kval Skottland – England

Match: Skottland – England
Tävling: VM Kval
Plats: Hampden Park
Tid: 18.00
TV: Kanal 9
Odds: 1) 5,25 X) 3,43 2) 1,65*
Över 2,5 mål: 2,28 Under 2,5 mål: 1,57*
*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen: Svenska Spel