Speltips Super Bowl finalen 2021

Super Bowl finalen 2021 spelas natten mellan 7 och 8 feb mellan favoriterna Kansas City Chiefs och utmanarna Tampa Bay Buccaneers. Vi har ett speltips på Super Bowl finalen 2021. Matchen sänds på TV6 eller via livestream Viaplay med start den 7 feb kl 23.30.

Speltips Super Bowl finalen 2021

Speltips Super Bowl finalen 2021

Regerande mästarna Kansas City Chiefs är favoriter till att ta ännu en titel. Det som är extra intressant är att årets Super Bowl final spelas på deras hemmaplan Arrowhead Stadium. Intressant i spelsammanhang är att inget finallag någonsin har lyckats ta sig hela vägen till final och vinna finalen på sin hemmaplan. I USA kallar man detta för the Super Bowl curse. Vi får se om den förbannelsen kan brytas nu när Kansas har nått finalen. De är favoriter och har dessutom hemmaplan. Det borde ju vara positivt.

Utmanar i år gör Tampa Bay Buccaneers med 43 årige Tom Brady i spetsen. Att han lyckts ta Tampa till final under sin första säsong här är en otrolig bedrift. Skall Tampa vinna så får han ha en magiskt bra dag och det har han som bekant haft många gånger tidigare i sin karriär.

Men frågan är om det ändå inte är så att det är Kansas som är det bästa laget just nu. Jo, så är det. Men i en final kan allt hända. Tittar man på oddsen så är det fördel Kansas och vi tycker att de borde vara än större favoriter och ser därför en hel del värde i att spela dem som vinnare till odds runt 1.60 ggr pengarna.

Speltips Super Bowl 2021: Kansas vinner till bästa odds 1.61 hos William Hill

Här hittar ni fler odds på Super Bowl 2021

100 kr gratis 2021

100 kr gratis att betta med

Just nu har spelbolaget Hajper ett bra erbjudande som ger alla nya spelare 100 kr gratis att spela med utan krav på insättning. Perfekt för den som vill betta på NFL finalen helt utan risk. Till Hajper

Vill man ha mer bonuspengar att betta med kan man titta in i vår lista med sportbonusar.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...