Speltips Sverige – Frankrike 9 juni 2017 – VMkval

Årets match på Friens Arena och vi har ett Speltips Sverige – Frankrike 9 juni 2017 när VM kvalet går in i ett avgörande skede! Här hittar du även laguppställningar, bästa odds och erbjudanden från de svenska spelbolagen på den viktiga landskampen!

Speltips Sverige - Frankrike 9 juni 2017

Speltips Sverige – Frankrike 9 juni 2017

Sverige var nära att skrälla mot Frankrike redan i förra mötet på bortaplan. Men Frankrike var starkast och kunde vända och vinna matchen med 2-1. Helt klart är dock att Sverige som landslag har hittat ett spel som man kan spela även mot riktigt bra lag som Frankrike. På Friends Arena är en Sverige svårslagna och vi tror att det finns en bra chans att kunna skrälla mot ett på pappret mycket starkare lag. Värt att nämna är att Marcus Berg har en stark säsong bakom sig som skytteligavinnare i Grekiska ligan och Emil Forsberg har varit en av de bästa spelarena i Bundesliga denna säsongen.

Frankrike är ett av världens högst rankade landslag med världsspelare på varje position. Laget passade på att ladda upp med att krossa Paraguay med 5-0 i förra veckan så formen är det inget fel på. En del tror att det kan bli fråga om underskattning men efter förra mötet vet fransmännen att de möter ett starkt svenskt landslag. Frankrike kommer att gå för seger men är samtidigt inte piskat att vinna. Efter Hollands miserabla start i kvalet är Sverige det stora hotet och då räcker det gott med ett kryss på bortaplan. Är det oavgjort en bit in i andra halvlek tror vi inte Frankrike kommer satsa allt på seger och det kan gynna Sverige!

Laguppställningar Sverige – Frankrike juni 2017

Sveriges laguppställning 4-4-2
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Forsberg, Ekdal, Johansson, Durmaz
Anfall: Berg, Toivonen

Real Madrids laguppställning 4-4-2
Målvakt: Lloris
Försvar: Sidibe, Koscielny, Umtiti , Mendy
Mittfält: Dembele, Matuidi, Kante, Mbappe
Anfall: Griezmann, Giroud

Vårt speltips: Oddsen på Sverige är klart fördelaktiga. Vi har bättre chans än oddsen visar och svensk seger är bästa spelet!

Bästa Odds Sverige – Frankrike 9 juni 2017

Sverige bästa odds 5,95 hos Speltips Coolbet
Oavgjort bästa odds 3,90 hos Speltips Bethard
Frankrike bästa odds 1,74 hos Speltips Coolbet

Odds Erbjudanden Sverige – Frankrike 9 juni

Om du vill spela på matchen kan vi tipsa om flera bra oddserbjudanden att använda dig av. Här kan du även få fler tips om Sverige – Frankrike:

Speltips Betfair15 ggr pengarna på Sverigevinst från Betfair
Sverige – Frankrike spelar en viktig EM-kvalmatch på fredag 9 juni kl 20:45 på Friends Arena. Nu ger Betfair nya kunder ett superodds på 15 ggr pengarna på att Sverige vinner! Använd vår speciallänk och kampanjkod ZFBM15 när du öppnar ditt konto. Max insats 100 kr.
Till Erbjudandet

Speltips Unibet10 ggr pengarna på Sverige
Unibet har ett riktigt supererbjudande på Sverige – Frankrike i VM-kvalet. Spela för 100 kr på att Sverige vinner mot Frankrike och du får du hela 10 ggr pengarna i förhöjt odds! Du får din vinst som vanligt samt extra pengarna i form av freebet. Nya spelare får även 200% bonus upp till 1000 kr!
Till Unibet

Speltips Betsson100 kr i riskfritt spel på VM kvalet
Betsson ger alla spelare 100 kr helt riskfritt spel på Sveriges match mot Frankrike. Eller någon annan VMkval match fram till 11 juni 2017. Nya kunder får 100% bonus upp till 1000 kr.
Till Betsson

Speltips BetserFå 250 kr freebet om du förlorar
Placera ett spel före matchstart på att Sverige vinner över Frankrike, om ditt spel går förlorat kommer Betser att ge dig ett freebet värt upp till 250 kr på måndag. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser