Speltips Tjeckien – Sverige Hockey VM 2019

Vi har ett Speltips Tjeckien – Sverige i Hockey VM första match. Regerande mästarna Sverige ska ta emot ett starkt Tjeckien i den inledande matchen. Vi ger dig bästa odds, speltips, live stream och erbjudanden på matchen.

Missa inte 888Sport superodds för nya spelare på matchen där Tjeckien seger ger 21 ggr och Svensk seger 10 ggr pengarna. Till Erbjudandet

Speltips Tjeckien - Sverige Hockey VM 2019

Speltips Tjeckien – Sverige Hockey VM

Tjeckien spelar i grannlandet Slovakien och kommer ha många tillresta supportrar som stöttar och hejar fram laget. Sverige har ett starkt lag på pappret och vann den senaste matchen med 3-0 i Carlson Hockey Games. Tjeckien spelar med hög press och detta är nåt som Sverige måste spela sig förbi om det ska bli vinst. Tjeckiens försvarsspel är det som imponerat denna säsongen och Sverige lyckades inte med att göra nåt mål i sista matchen.

Sverige har på pappret ett mycket bra lag och när man får ihop alla stjärnspelare är man ett av de bästa lagen i hela Hockey VM. En storspelande Henke Lundqvist i målet och starka backar och sylvassa forwards gör att Sverige får ses som en liten favorit i matchen. Första matchen brukar sätta tonen i hela VM och Sverige inleder starkt och tar hem segern.

Vårt Speltips: Sverige vinner

Bästa odds Tjeckien – Sverige 10 maj 2019

Tjeckien bästa odds 3,89 hos Coolbet
Oavgjort bästa odds 4,75 hos Betway
Sverige bästa odds 1,80 hos Interwetten

Live stream Tjeckien – Sverige Hockey VM

Unibet har rättigheterna att visa alla matcher i Hockey VM 2019 via sin Unibet-Tv. Här ser du Sveriges alla matcher inklusive matchen mot Tjeckien den 10 maj kl 20:15.

Se matcherna hos Unibet

Superodds på Tjeckien – Sverige hos 888Sport!

888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Tjeckien – Sverige . Tror du på Tjeckien får du 21 ggr pengarna och tror du på Sverige så får du 10 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Max insats är 50 kr Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till Erbjudandet

10 ggr i odds på Svenskt VM-Guld hos Hajper!

Hajper ger alla sina spelare ett riktigt superodds på att Sverige försvarar sitt VM guld! Hela 10 ggr pengarna får man och man kan spela upp till 200 kr på detta odds. Hajper har snabba uttag på 5 minuter och en mycket bra mobilbetting!
Till Hajper

Sverige vinner hockey VM