Speltips Tottenham – Man City 14 April 2018

Vi ger dig ett Speltips på Tottenham – Man City 14 April 2018 i Premier Leagues 33:e omgång. Det är fyran mot ettan i en mycket spännande kvällsmatch kl 20.45. som du ser på Viasat Sport Premium eller Viaplay.

Missa inte att du kan lägga ett bet på 15 € eller mer på ”Över 2.5 mål” i matchen och om ditt bet inte går in, får du 15 € tillbaka i form av ett gratisspel helt utan omsättningskrav. Till Betser

Speltips Tottenham - Man City 14 April 2018

Speltips Tottenham – Man Utd

Tottenham är Premier Leagues formstarkaste lag och har inte förlorat i ligan sedan årsskiftet. Med Eriksen, Alli, Son och Kane i form kommer City få det svårt. Och speciellt svårt får man att stoppa Eriksen som kanske är ligans bäste spelare just nu!
Att Kane är tillbaka är givetvis viktigt för Spurs, en Kane som dessutom är på jakt efter skytteligatiteln som Salah just nu leder med 5 mål. Inget snack om saken Spurs kommer gå för seger och med nuvarande form har man goda chanser att lyckas.

Man City har haft några riktigt tunga matcher det senaste. Det har blivit två förluster mot Liverpool och en förlust mot Manchester United. Med den senaste förlusten mot Liverpool i Champions League försvann dessutom mycket av motivationen denna säsongen. Vi tror att Citys tunga period fortsätter då ett formstarkt Spurs skjuter upp Citys segerfirande ytterligare någon vecka.

Speltips: Tottenham vinner på hemmaplan.

Bästa odds Tottenham – Man City 2018

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på Man City, vi är inte beredda att hålla med dem. Med den form Londonlaget är i just nu så känns de som det bästa laget just nu!

Bästa odds Tottenham – Chelsea 14 April:
1 bästa odds 2,90 hos Speltips Bethard
X bästa odds 3,65 hos Speltips Unibet
2 bästa odds 2,77 hos Speltips Interwetten

No Brainer hos Betser på Tottenham – Man City

Lägg ett spel på på 15 € eller mer på ”Över 2.5 mål” i matchen och om ditt bet inte går in, får du 15 € tillbaka i form av ett gratisspel helt utan omsättningskrav. Nya spelare får 10 euro helt gratis när de lägger ett första spel på 20 euro eller mer. Dessa pengar är helt utan omsättningskrav.
Till Betser

Exklusiv superbononus på 3000 kr

Speltipssidan.se kan erbjuda alla sina läsare 100% upp till 3000 kr i oddsbonus på Comeon Sportsbook via våra länkar. Sätt in 3000 kr och spela med 6000 kr. Detta är Sveriges bästa oddsbonus just nu!
Till Comeon