Speltips Tottenham – Man Utd 31 januari 2018

Vi ger dig ett Speltips Speltips Tottenham – Man Utd 31 januari 2018 i Premier Leagues 25:e omgång. Femman mot tvåan i en mycket spännande veckomatch. Matchstart är kl 21:00 och du ser den på Viasat Sport Premium eller Viaplay.

Missa inte att du kan få ett freebet värt 20 euro hos Betser om du spelar ett spel på Båda Lag Gör Mål ’Ja’ före avspark. Till Betser

Speltips Tottenham - Chelsea 20 Augusti 2017

Speltips Tottenham – Man Utd

Tottenham kommer till matchen efter en chockartad upplevelse mot League Two laget Newport i FA-Cupen senast i helgen. På en bedrövlig plan lyckades Harry Kane till slut kvittera Newports ledningsmål och få till ett omspel i FA-Cupen. Som om inte det var nog med matcher för Tottenham det kommande. Deras spelschema ser minst sagt tufft ut med matcher mot United, Liverpool, Arsenal och Juventus de kommande 5 matcherna. Christian Eriksen har varit skadad och är osäker om han kan starta mot United. Det blir en mycket tuff match för Spurs det här.

Man Utd spel har lämnat en del övrigt att önska under säsongen, men man har en ramstark defensiv kryddat med individuellt skickliga spelare. Detta har räckt till att man fortfarande är på andra plats i ligan. Nu har man även agerat på Transfermarknaden då man bytte Henrikh Mkhitaryan mot Alexis Sanchez från Arsenal. Speedkulan Alexis kan nog bli en ny favorit hos Utd-fansen. Osäkert om han anses redo direkt i matchen mot Tottenham dock. Formen är det dock ingen fel på då man har 3 raka vinster i ligan. På bortaplan mot toppkonkurrenter brukar dock Mourinho nöja sig med att parkera bussen så vi tror på ett X.

Speltips: Oavgjort är det mest logiska resultatet.

Bästa odds Tottenham – Man Utd 31 januari 2018

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på Tottenham. Vi anser att matchen kommer bli mycket jämnare än vad oddsen säger.

Bästa odds Tottenham – Chelsea 20 Augusti:
1 bästa odds 2,37 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,35 hos Speltips Bethard
2 bästa odds 3,40 hos Speltips Unibet

200 kr riskfritt spel hos Betser på Tottenham – Man Utd

Lägg ett spel på marknaden ”Båda Lag Gör Mål ’Ja’” före avspark på Premier League-matchen mellan Tottenham och Manchester United den 31 januari. Om du förlorar ditt spel ger Betser dig ett free bet upp till 20 euro på torsdag. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser