Speltips på Tottenham – Man United 15 mars 2020

OBS! Matchen är inställd p.g.a coronaviruset!

Vi ger dig ett Speltips på Tottenham – Man United i Premier Leagues 30:e omgång. Båda lagen jagar en Champions League plats och mest troligt är det att United klarar det i slutändan. Skall Spurs ha en liten chans så är det seger som gäller här. Matchen spelas den 15:e mars 2020 kl 17.30.

Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik i denna match i Premier League mellan åttan Tottenham och femman Man United. Det finns viss risk att matchen inte spelas på grund av Coronaviruset.

Speltips på Tottenham - Man United 15 mars 2020

Speltips Tottenham – Man United

Tottenham:

Tottenham har fortsatta skadebekymmer, utan Kane och Son är Spurs uddlösa framåt. Laget är utan seger i de senaste tre Premier League matcherna och har dessutom en förlust på straffar mot Norwich i FA cupen. I veckan förlorade Spurs dessutom mot Leipzig i Champions League. Mourinho har inte mycket positivt att säga om läget just nu och hoppas att säsongen skall vara över. Det skall till ett mirakel om Spurs tar en CL plats i år!

Man Utd:

Manchester United vann rättvist mot Man City i helgen och har goda chanser till en CL plats nästa år. Laget är obesegrade i de senaste 5 matcherna och har dessutom tagit flera viktiga segrar. Det ser ut som det vänder för Ole Gunnar Solskjær nu och kanske är det framtidens Man Utd vi ser prov på just nu. Att laget har goda chanser till seger mot ett formsvagt Spurs är helt klart.

Vårt Speltips Tottenham – Man Utd 2 Vi ser Man Utd som det bättre laget just nu och tror att de vinner mot ett formsvagt och uddlöst Spurs!

Bästa odds för 2 hittar vi med 2,62 i odds hos William Hill.

Övriga odds hittar ni nedan.

Superbonus till Spurs – Man Utd hos Bet365

Bet365 har nyligen uppdaterat sin oddsbonus och nu är det 100% upp till 1250 kr som gäller. Den som sätter in 1250 kr har då totalt 2500 kr att spela med. Det som är så bra med Bet365s oddsbonus är att den går att spela med till så låga odds om 1.20. Bet365 har Sveriges bästa utbud av odds på Premier League här finns även flest odds att spela på live. Vill man kan man även ta ut sin vinst i förtid med cash out funktionen.

Till Bet365

Superodds på Tottenham - Manchester United 15/3 2020

Superodds på Tottenham – Manchester United 15/3 2020

888Sport har laddat med ett superodds på matchen mellan Tottenham och Manchester United.  Tror du på att Tottenham vinner får du 17 ggr pengarna och på att Manchester United vinner så får du 41 ggr pengarna. Sätt in pengar via vår länk med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ordinarie odds och får dina extravinster i form av gratisspel. Till erbjudandet