Speltips Tottenham – Real Madrid Champions League

Speltips Tottenham – Real Madrid i Champions League den 1 November 2017. Detta är en viktig match om gruppsegern i Grupp H där Dortmund och Apoel Nicosia också ingår. Förra matchen slutade 1-1.

Speltips Tottenham - Real Madrid Champions League

Speltips Speltips Tottenham – Real Madrid

Tottenham har blivit ett riktigt stabilt lag med bra spelare på alla positioner. Här finns även världens just nu kanske bäste spelare Harry Kane. Han var enormt saknad mot Manchester United i helgen där Tottenham förlorade en spelmässigt jämn match med 1-0. Tottenham som varit skadedrabbat i säsongsinledningen ser ut att ha flera spelare på väg tillbaka lagom till mötet med Real Madrid. Då kan man rubba till och med världens bästa klubblag! Igen!

Real Madrid har inte riktigt hittat den form man hade när man avslutade förra säsongen. Men laget blir bättre och bättre hela tiden. Första mötet med Tottenham var man spelmässigt bättre men man släppte till många målchanser och 1-1 var ett rättvist resultat. Nu är det bortaplan och då blir det inte lättare. Vi tror på en jämn match igen och tittar man på oddsen finns bara ett vettigt spel enligt vår mening!

Speltips: Tottenham vinner!

Bästa odds Tottenham – Real Madrid

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en Real seger men vi tror på en jämn match där Tottenham har goda chanser att vinna med Harry Kane på plan!

Tottenham – Real Madrid:
1 bästa odds 3,50 hos Speltips BetHard
X bästa odds 3,85 hos Speltips BetHard
2 bästa odds 2,18 hos Speltips Coolbet

Erbjudanden Champions League

Speltips Mr GreenDubblad vinst på första spelet
Mr Green ger alla sina nya spelare dubblad vinst på första spelet upp till hela 5000 kr! Du kan använda din vinstboost på valfritt spel inklusive Champions League!
Till Mr Green

Speltips Nordicbet100 kr gratis live spel på Champions League från Nordicbet
Anmäl dig hos Nordicbet och lägg ett spel på Champions League för 100 kronor eller mer med minsta odds 1,50, så får du ett gratis livespel värt 100 kronor att använda på CL. Du får dessutoma 50 kr i casinobonus! Nya spelare får just nu 100% upp till 1000 kr i sportsbetting bonus och ett 250 kr gratispel!
Till Nordicbet

Speltips UnibetTippa Champions League gratis och vinn 1 miljon
Tippa slutresultatet på 3 matcher idag och 3 matcher imorgon på Champions League och du har chansen att vinna 1 miljon kronor. Du tippar helt gratis men behöver ett Unibetkonto för att delta. Läs mer om regler och villkor hos Unibet
Tippa nu hos Unibet