Speltips Tottenham – West Ham i Engelska ligacupen samt Livestream

Speltips på Tottenham – West Ham och övriga åttondelsfinalerna i Engelska Ligacupen som spelas 24 och 25 oktober 2017. Du ser matcherna via gratis live stream från Speltips Unibet

Du kan se Swansea – Manchester United och Arsenal – Norwich på tisdagen och Chelsea – Everton samt Tottenham – West Ham på onsdagen.

Speltips Tottenham - West Ham i Engelska ligacupen samt Livestream

Speltips Tottenham – West Ham

Tottenham har spelat otroligt bra fotboll den senaste tiden och med Harry Kane i tokform så kan man besegra alla lag. Tottenham kommer senast med en 4-1 seger i ligan mot Liverpool. Innan dess tog man en tung poäng borta mot Real Madrid. Det skall dock sägas att Tottenham är skadedrabbat och mittfältet är något tunt. Återstår att se om Mauricio Pochettino vågar släppa fram några nya spelare då Ligacupen är en av Tottenhams bästa chanser att ta en titel i år. Vi tror på bästa laget till start och då är Tottenham väldigt svåra att möta just nu!

West Ham är inte i någon bra form. Senast förlorade man mot Brighton med 3-0 på hemmaplan. Innan dess förlorade man med samma siffror borta mot Newcastle. Slaven Bilić har det tungt just nu och en vinst mot Tottenham är kanske hans sista chans att få behålla jobbet. Men vi tror att det blir för svårt och att West Ham kammar noll!

Speltips: Tottenham vinner till bästa oddset 1,58 hos Coolbet

Live stream 24 oktober 2017

20:45 Swansea – Manchester United
20:45 Arsenal – Norwich
20:45 Inter – Sampdoria
21:30 Murcia – Barcelona
21:00 Tottenham – West Ham

Både Arsenal och Manchester United går att se på tisdagen i Unibets livestreaming tjänst som de kallar Unibet TV. Båda bör relativt enkelt nå en kvartsfinal i ligacupen!

Live stream 25 oktober 2017

20:45 Chelsea – Everton
20:45 Fiorentina – Torino
20:45 Juventus – SPAL
20:45 Genoa – Napoli
21:00 Tottenham – West Ham
21:30 Elche – Atletico Madrid

Även den 25 oktober finns flera bra matcher att titta på. Givetvis Tottenham mot West Ham men även Chelsea – Everton.
Spela och se matcherna Speltips Unibet

Unibet har förutom bra livestreaming även en bra oddsbonus till nya spelare. Sätt in 500 kr och du får 1000 kr extra av Unibet. Totalt 1500 kr att spela på odds med.